SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 
Nieuw

SRA-BiZ Gebruikersonderzoek: méér, méér, méér!

Het SRA-BiZ onderzoek is door ongeveer de helft van de deelnemende kantoren ingevuld, waarvoor onze dank! De belangrijkste conclusie is dat u BiZ meer zou willen gebruiken: u bent tevreden over de tool, maar zou BiZ graag meer gebruiken.

De toegevoegde waarde zit voor u vooral in het vergroten van de klanttevredenheid, met andere woorden: het verbeteren van de prestaties van uw klanten én het verrassingseffect.

Tevens blijkt dat voor twee derde van de gebruikers het URA-platform een kans is om meer uit BiZ te halen. Met dit platform kunt u jaarrekeningen met aparte SBI-codes vergelijken. Dit is erg handig bij nieuwe klanten – u kunt de jaarrekening uploaden en vergelijken met het gemiddelde. Maar ook als de sbi-code van uw klant niet 1-op-1 te vergelijken is met het sbi-gemiddelde. Uw klant is bijvoorbeeld beter te vergelijken met een adviesbureau dan een met een bouwbedrijf, terwijl het bedrijf wel de sbi-bouwcode heeft.

Wilt u weten hoe dit werkt? Neem contact op met Amida Elmoudni of Marianne Breckenridge, T 030 656 60 60, of biz@sra.nl.