SRA.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren
Logo SRA Thuis in uw branche

Perceptie van kwaliteit

Voor alles heb ik vandaag mijn vrouw gefeliciteerd met haar verjaardag. Dat was wel voordat de haan gekraaid had, want om kwart over acht was ik al in Purmerend.

Vanwege een ingelast bezoek aan de notaris arriveerde ik iets te laat bij de NBA voor de Stuurgroep In het Publiek belang. Een interessante discussie gevoerd over hoe vanuit diverse invalshoeken naar kwaliteit wordt gekeken; en dat elke invalshoek zijn eigen normen en doelstellingen heeft.

Mijn conclusie is dat het voor elke stakeholder steeds helder moet zijn welke invalshoek wordt gebruikt. Anders leidt dit per definitie tot miscommunicatie.

Terug naar de overzichtspagina >>

 

 


Contact / Reacties

Uw eigen visie, suggesties, wensen of aanbevelingen zijn van harte welkom op:

E sdanse@sra.nl
T 030 656 60 60