Thuis in uw branche

Individuele examentraining

Eén op één training

 De individuele examentraining is geschikt voor elke trainee die binnenkort het mondeling examen gaat doen. Ook als je al een keer examen hebt gedaan en het nog niet met een voldoende hebt kunnen afronden. De individuele examentraining kan gevolgd worden door trainees van de Praktijkopleiding RA/Assurance en de Praktijkopleiding AA/MKB.

De individuele training is intensiever dan de groepstraining, er wordt specifiek aangesloten op de kandidaat. Ook neemt de trainer vooraf verslagen en het referaat van de kandidaat door.

Resultaat

Je gaat goed voorbereid het mondeling examen in voorzien van praktische tips en aandachtspunten.

Inhoud

  • Nabootsing examengesprek inclusief feedback van trainer
  • Bespreken persoonlijke sterke en zwakke punten en hoe hiermee om te gaan in het examen
  • Behandelen eventuele feedback uit eerder examen

Voor wie?

  • examenkandidaten

Docenten

De heer drs. D. van der Bij RA/RB is accountant bij Buro360 Adviseurs en Accountants, voorzitter van het SRA Stagebureau, docent Accountancy aan NHL Stenden Hogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, referaatbegeleider bij SRA, examinator bij NBA, en lid van de klachtencommissie van NBA.

Mevrouw drs. M. van den Bosch RA is werkzaam als compliance officer bij UNP accountants adviseurs. Zij beschikt over ruime expertise en ervaring op het gebied van compliance en vaktechniek (COS/RJ) voor openbaar accountants. Daarnaast is zij ervaren docent, referaatbegeleider bij SRA en sinds 2004 NBA-erkend examinator slotexamen

De heer G. van IJzendoorn AA is compliance officer bij NPV accountants & adviseurs, senior vaktechnisch medewerker en examinator bij de NBA.

Alle examentrainers zijn examinatoren van het mondeling examen.

Praktische informatie

Wanneer je je aanmeldt, wordt een van de trainers benaderd. De kandidaat en trainer maken vervolgens in overleg een afspraak over de datum en locatie van de individuele examentraining.

Groepsgrootte  1 deelnemer
Geschatte tijdsduur Ongeveer 1,5 uur
Kosten  € 600 voor SRA-leden
€ 750 voor niet-leden

Aanmelden

Meld je via onderstaande button aan voor de examentraining.

Aanmelden individuele examentraining

Individuele examentraining

Wil je liever in een groep gecoacht worden voor het examen? Meld je dan aan voor onze Examentraining RA/Assurance of Examentraining AA/MKB!

Contact

Helen Stoelwinder

Helen Stoelwinder
E hstoelwinder@sra.nl
T 030 656 60 60

Ruth Troostheide-Van der Valk

Ruth Troostheide-Van der Valk
E rtroostheide@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren