Thuis in uw branche

SRA-Docentenkringbijeenkomst

Dit schooljaar organiseren wij weer drie gratis docentenkringen en natuurlijk de relatiedag voor docenten voor u. Alle bijeenkomsten gaan in op de actualiteiten van dat moment. Wij hopen u te mogen ontvangen!

Programma

Actualiteiten praktijkopleiding en Kwaliteitsmaatregelen

Datum en tijd: maandag 2 oktober 2017 van 14.30 tot 18.00 uur
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe praktijkopleiding? En hoe kijkt de praktijk hier tegenaan?
Uiteraard gaan we ook in op het thema In het publiek belang. Wat speelt er bij de kantoren? Welke uitdagingen hebben zij nog voor zich liggen en op welke wijze ondersteunt SRA hierin?
Sprekers: Corjan Aalbregt is manager Educatie bij SRA. Paul Dinkgreve RA is vennoot van Jan© accountants & belastingadviseurs, voorzitter van SRA en lid van de Commissie Vaktechniek van SRA.

Van Data-analyse naar Risicoanalyse met BiZ

Datum en tijd: maandag 5 maart 2018 van 14.15 tot 15.45 uur
Met de invoering van BiZ beschikken SRA kantoren niet alleen over een unieke adviestool, maar kan BiZ ook diensten bewijzen in de samenstel, beoordelings- of controlepraktijk. Hoe kunt u met data-analyse de risico’s identificeren en er met BiZ voor zorgen dat de kwaliteit van uw werkzaamheden omhoog gaat.
Spreker: Harold Kinds RA is hoofd productontwikkeling bij Bureau Vaktechniek van SRA.

Algemene verordening Gegevensbescherming

Datum en tijd: maandag 5 maart 2018 van 16.00 tot 17.30 uur
Ook bij uw onderwijsinstelling zijn er veel persoonsgegevens in omloop. Gegevens van studenten, maar ook van u als medewerker. Zijn deze data wel voldoende beschermd? Welke eisen stelt de Europese wetgeving hier aan? Hoe houdt u toezicht op de verwerking van persoonsgegevens en hoe pakt u dat praktisch aan? Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de achtergronden van dit actuele onderwerp én ontvangt u praktische handvatten.
Spreker: drs. Joyce de Jong LLM is expert op het gebied van wet- en regelgeving. Haar juridische kennis heeft zij opgedaan via de opleiding Internationaal en Europees Recht aan de Universiteit Leiden en de master Commercial Law aan de University of Glasgow, Schotland.  

De opleiding in constante verandering

Datum en tijd: dinsdag 5 juni 2018 van 14.30 tot 21.00 uur
Nieuwe eindtermen binnen de opleiding, vergaande automatisering: er verandert heel veel met grote gevolgen. Welke gevolgen heeft dit voor de opleidingen? En voor uw dagelijkse werkzaamheden? Hoe zorgen we ervoor dat de studenten voor nu klaar zijn voor de toekomst? Met verschillende brainstormtechnieken buigen we in subgroepen probleemstellingen om in kansen.
Nader te bepalen

Aanmelden

Contact

Claudia van Engelenburg 

Claudia van Engelenburg
Projectmanager Arbeidsmarkt
E cvanengelenburg@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren