Thuis in uw branche

Branche expertgroep Medisch 2018

SRA organiseert een Branche expertgroep Medisch voor de MKB-Adviseur

Accountantskantoren ontwikkelen zich steeds meer tot adviesgerichte organisaties en cliënten ondernemers willen persoonlijk advies in hun branche. Daarom start organiseert SRA landelijke branche expertgroepen, zoals voor de medische branche. Tijdens de kwartaalbijeenkomsten van dit overlegorgaan worden, onder leiding van een vaste voorzitter, de ontwikkelingen en toekomstverwachtingen van de eerstelijns zorg besproken. Interpretatie van data uit het SRA-BiZ Benchmarkplatform en de vertaling hiervan naar een visie op de toekomst spelen een belangrijke rol. Ook inhoudelijke vraagstukken komen aan bod, zoals op het gebied van fiscaliteit, WNT, declaratiesystematiek en waardering/ goodwill. Het gaat vooral om fysiotherapeuten, huisartsen en tandartsen (mondzorg).

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 398,00
PE-uren/punten:
RB Algemeen 10
Resultaat:

U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche, maar brengt zelf ook ervaringen en vraagstukken uit de praktijk in. De expert groepen staan in het teken van kennis delen.

Vragen/contact

Leonie Derksen

Leonie Derksen

Kennismanager

E lderksen@sra.nl
T 030 656 60 60

.

Inhoud

Accountantskantoren ontwikkelen zich steeds meer tot adviesgerichte organisaties en cliënten ondernemers willen persoonlijk advies in hun branche. Daarom organiseert SRA landelijke branche expertgroepen, zoals voor de medische branche. Tijdens de kwartaalbijeenkomsten van dit overlegorgaan worden, onder leiding van een vaste voorzitter, de ontwikkelingen en toekomstverwachtingen van de eerstelijns zorg besproken. Interpretatie van data uit het SRA-BiZ Benchmarkplatform en de vertaling hiervan naar een visie op de toekomst spelen een belangrijke rol. Ook inhoudelijke vraagstukken komen aan bod, zoals op het gebied van fiscaliteit, WNT, declaratiesystematiek en waardering/ goodwill. Het gaat vooral om fysiotherapeuten, huisartsen en tandartsen (mondzorg).

Unieke branchekennis

De ontwikkeling van branchekennis begint met het delen van data, kennis, trend, ontwikkelingen en casuïstiek over de branche. De unieke rol van de branche expertgroep is het onderling delen en verrijken van deze kennis. Met de individuele passie en betrokkenheid én de gebundelde klantenkennis van SRA-kantoren samen, ontstaat een schat aan kennis en informatie over de zorgondernemer en zijn omgeving.

Het overleg staat uitsluitend open voor de adviseur met veel kennis van- en ervaring in de (eerstelijns) medische branche. Voor een maximaal rendement is het noodzakelijk dat de vaste deelnemers ervaringen en vraagstukken uit de praktijk inbrengen. Tevens wordt van de deelnemers een gedegen voorbereiding verwacht en uiteraard de aanwezigheid bij de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten starten veelal om 15.00 uur (einde: 18.00 uur) en zijn alleen toegankelijk voor leden van deze branche expertgroep. Voordelen van een lidmaatschap zijn:

 • U doet (verdere) kennis op van de betreffende branche;
 • U bent verzekerd van deelname aan de vijf expertbijeenkomsten;
 • U heeft invloed op de keuze van de thema's en de te behandelen stof;
 • U verdient minimaal 2 PE-punten per bijeenkomst; u kunt zelf als AA/RA PE-punten verbinden aan de vijf bijeenkomsten.

Een (persoonsgebonden) jaarlidmaatschap kost voor het seizoen 2018 € 398,- oftewel € 99,50 per bijeenkomst. De bijeenkomsten van de branche expertgroepen worden gehouden op het SRA-Kantoor in Nieuwegein.

De bijeenkomsten voor het seizoen 2018 worden gehouden op:

 • 30 januari 2018
 • 10 april 2018
 • 7 juni 2018
 • 13 september 2018
 • 20 november 2018

De gewenste omvang van dit overlegorgaan is circa 20 deelnemers. Dus bent u geïnteresseerd, wees er dan snel bij. U kunt zich direct aanmelden via deze site.

Meer informatie over deze bijeenkomsten? Neem contact op via 030-6566060/ kringen@sra.nl). Voor informatie over BiZ neemt contact op met Leonie Derksen (lderksen@sra.nl).

Branche in Zicht (BiZ) is een platform van SRA met actuele kennis en inzichten over branches, bedrijven en ondernemers. De gebundelde klantenkennis van de SRA-kantoren, goed voor meer dan 50% van het MKB, wordt ondersteund door betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten. Hiermee kunt u zich als SRA-Adviseur optimaal profileren en uw klanten proactief adviseren. Dat is uniek.

Een (persoonsgebonden) jaarlidmaatschap kost voor 2018 € 398.

De prijs van het lidmaatschap wordt bij latere inschrijving in het seizoen naar rato aangepast.

Het overleg staat uitsluitend open voor de adviseur met veel kennis en ervaring in de medische sector. Tevens de bereidheid deze kennis over de 1e lijns zorg te delen. Voor informatie neemt u contact op via 030-6566060/ kringen@sra.nl.

Locatie & Datum

Datum & tijd:
De bijeenkomsten starten altijd om 15.00 uur (einde: 18.00 uur). De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van de betreffende branche expert groep.
Beschikbaar
Locatie: SRA in Nieuwegein / routebeschrijving
Cursuscode: FVKR14645

Programma

De bijeenkomsten voor het seizoen 2018 worden gehouden op:

 • 30 januari 2018
 • 10 april 2018
 • 7 juni 2018
 • 13 september 2018
 • 20 november 2018

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren