Thuis in uw branche

De succesvolle financieringsaanvraag I

Vergroot de slagingskans van de kredietaanvraag

U speelt een grote rol bij de voorbereiding van financieringsaanvragen. Leer hoe u uw klant nog beter begeleidt met de aanvraag van een bancair krediet.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 565,00
Prijs niet-leden: € 785,00
Groepsgrootte: 20
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 9
RB Algemeen 9
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder
Resultaat:

U kent de regels en de procedures van banken en bereidt een financieringsaanvraag succesvol voor. 

Uw docent

Jan Kist

Jan Kist

Jan Kist is zelfstandig adviseur en afkomstig uit het bankwezen.

.

Inhoud

U speelt een grote rol bij de voorbereiding van financieringsaanvragen. Leer hoe u uw klant nog beter begeleidt met de aanvraag van een bancair krediet.

Een bancaire financiering is vrijwel altijd het goedkoopst én het aantrekkelijkst voor uw klant. Hoe bereidt u deze als accountant voor? Hoe kijkt de bank naar de cijfers?

Ook bedrijfskundige aspecten en de zekerheidspositie van de ondernemer spelen een belangrijke rol bij de beoordeling van een financieringsaanvraag. Welke gegevens zijn bepalend en hoe verwerkt u deze tot een succesvolle financieringsaanvraag?

Zorg dat u de juiste gegevens aanlevert om de financieringsoplossing tot een succes te maken!

  • De opbouw van de financieringsaanvraag (inclusief checklist)
  • Kredietregels en procedures van banken
  • Analyse van historische cijfers uit de jaarrekening door de bank
  • De rol van prognoses bij de aanvraag
  • Het fiatteringsproces binnen een bank: hoe speelt u hierop in?
  • Praktijkcases

Bijzonderheden

Wilt u leren hoe u een bancaire financiering combineert met andere financieringsvormen? Schrijf u dan in voor de vervolgcursus ‘De succesvolle financieringsaanvraag II’

Locatie & Datum

Datum & tijd:
donderdag 21 november 2019 van 09:30 uur tot 20:30 uur
Beschikbaar
Locatie: Hotel Vianen in Vianen ut / routebeschrijving
Cursuscode: EOCU30758

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren