Thuis in uw branche

E-learning Efficiënt samenstellen in het mkb

Én maak maatwerk van de Standaard 4410

De eisen aan samenstelpraktijk zijn veranderd. Daarnaast vraagt de invoering van de Standaard 4410 uw aandacht! Uw ‘type’ klant bepaalt welke werkzaamheden u moet uitvoeren.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 99,00
Prijs niet-leden: € 119,00
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 2
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Zelfstandig assistent-accountant
Resultaat:

Uw kennis rondom samenstellen is weer opgefrist. U past de Standaard 4410 correct toe en weet welke werkzaamheden u juist wel of niet moet doen.

De auteur

Carel Verdiesen AA

Carel Verdiesen AA is zelfstandig gevestigd accountant en ervaren trainer op het gebied van beroepsreglementering voor de mkb-accountant.

.

Inhoud

De eisen aan samenstelpraktijk zijn veranderd. Daarnaast vraagt de invoering van de Standaard 4410 uw aandacht! Uw ‘type’ klant bepaalt welke werkzaamheden u moet uitvoeren.

Hoe bespaart u tijd door de juiste samenstelkeuzes te maken? Hoe herkent u risicovolle posten? Ook bij de Standaard 4410 moet u het risico per klant bepalen. Welke werkzaamheden voert u wel of juist niet uit? En wat legt u vast in het dossier?

In deze E-learning komen de veranderde eisen aan bod en past u de 4410 correct toe in de praktijk. Doe niet teveel en waarborg tegelijkertijd de kwaliteit.

  • Hoe risicogericht samenstellen?
  • Welke risico’s vragen om alertheid?
  • Juiste vastlegging klantkennis
  • Klantkennis vertalen naar meer of minder werkzaamheden
  • Documentatievereisten, 11 aspecten verplicht, 7 aspecten afhankelijk van de klant
  • Verschillende verklaring per type klant

Wilt u meerdere E-learning modules per jaar volgen? Bekijk dan onze aantrekkelijke E-learning abonnementen. U heeft al een abonnement vanaf € 295 per jaar.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC13385

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren