Thuis in uw branche

E-learning Financieren: het fundament

Het succesvol indienen van een financieringsaanvraag

Financieringsaanvragen worden steeds verder geautomatiseerd, zeker voor de aanvragen tot 1 miljoen. Voor u van groot belang om samen met uw klant beslagen ten ijs te komen.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 99,00
Prijs niet-leden: € 119,00
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 2
RB Algemeen 2
Bestemd voor: Teamleider/Relatiebeheerder, Zelfstandig assistent-accountant, Gevorderd assistent-accountant
Resultaat:

U weet hoe u een kredietvoorstel uitschrijft rekening houdend met de risico’s van de onderneming die van invloed zijn op de aanvraag.

NB deze E-learning is ook geschikt voor accountants/vennoten met minimale financieringskennis.

De auteur

Jan Kist

Jan Kist

Jan Kist is zelfstandig adviseur en afkomstig uit het bankwezen.

.

Inhoud

Financieringsaanvragen worden steeds verder geautomatiseerd, zeker voor de aanvragen tot 1 miljoen. Voor u van groot belang om samen met uw klant beslagen ten ijs te komen.

De bank analyseert de cijfers en kijkt met name naar de risico’s van de onderneming. Welke gegevens zijn bepalend voor een succesvolle financieringsaanvraag? De branche? Het management?

In deze E-learning gaat u stap voor stap door het financieringsproces en kijkt u naar welke cruciale rol u kan én moet spelen in een financieringsaanvraag.

  • Wat zijn de aandachtspunten van de banken?
  • Het uitwerken van kredietvoorstellen
  • Welke risico’s van een onderneming zijn van invloed op de kredietaanvraag?
  • De financieringsbehoefte en de daarbij behorende valkuilen
  • Berekenen van de kasstroom na investering
  • Vaststellen van de te verstrekken zekerheden

Wilt u meerdere E-learning modules per jaar volgen? Bekijk dan onze aantrekkelijke E-learning abonnementen. U heeft al een abonnement vanaf € 295 per jaar.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC13153

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren