Thuis in uw branche

Efficienter administreren in drie stappen

Van factuurverwerking tot creditmanagement

Is voor uw kantoor het verwerken van klantadministraties nog steeds een inefficiënt en tijdrovend proces? Zoekt u naar een andere, betere weg voor uw kantoor om te volgen om te komen tot efficiënte(re) verwerking en beheer van klantadministraties? In deze bijeenkomst laten wij u zien welke mogelijkheden er voor u zijn. Daarbij staan we ook uitvoerig stil bij de vraag ‘Hoe verkoopt u dit aan uw klant?', zodat u na deze zomerbijeenkomst hier direct mee aan de slag kunt.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 149,00
Prijs niet-leden: € 199,00
Groepsgrootte: 25
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 3
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Officemanager, IT-manager

Uw Voorzitter

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot is Informatiemanager bij SRA.

Alle docenten

Programma

Onderwerpen

  • De mogelijkheden: Welke oplossingen zijn beschikbaar om mijn productiestraat efficiënter te maken? Wat voegt creditmanagement toe voor mij? Voor mijn klant en het kantoor? 
  • Kiezen: Wat zet u wanneer in: scannen-en-boeken, automatische bankkoppelingen en/of elektronisch factureren? Wat is nodig om bijvoorbeeld de DSO te verlagen?
  • Aan de slag: Hoe zorgt u er nu voor dat uw interne organisatie en systemen geschikt worden gemaakt? Wat betekent dit nu concreet voor uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten dit gaan omarmen?

Het antwoord op deze en al uw andere vragen wordt tijdens de bijeenkomst concreet gemaakt een de hand van praktijkcasussen.

Docent(en)

Aziz Al Harazi

Aziz Al-Harazi

Aziz Al-Harazi is directeur van Payt, gespecialiseerd in facturatieservice en debiteurenbeheer.

Johan Schaeffer

Johan Schaeffer

Johan Schaeffer is Solution Director bij eVerbinding, een online platform voor het mkb om beveiligd financiële documenten, zoals bijvoorbeeld facturen, uit te wisselen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren