Thuis in uw branche

IT-managementkring 2018

Deze kring is bedoeld voor degenen die binnen hun kantoororganisatie (mede)verantwoordelijk zijn voor het beleid en de operationele vraagstukken inzake IT.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 600,00
Prijs niet-leden: € 720,00
Groepsgrootte: 50
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 11
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Fiscalist vennoot/medewerker, IT-manager, Officemanager

Uw voorzitter

MennoKooreman

Menno Kooreman

Menno Kooreman is Manager Automatisering bij SRA.

Alle docenten

Inhoud

Met plezier presenteren wij u het jaarprogramma voor de SRA IT-managementkring 2018. Deze kring is bedoeld voor degenen die binnen hun kantoororganisatie (mede)verantwoordelijk zijn voor het beleid en de operationele vraagstukken inzake IT.

Locatie & Datum

Datum & tijd:
De bijeenkomsten van de IT-managementkring 2018 starten om 16:00 uur (einde 19:00 uur) en vinden plaats bij SRA. De bijeenkomst van 11 december as. vindt plaats in het NBC te Nieuwegein, aanvang 15:00 uur (einde 17:00 uur) met aansluitend een netwerkborrel.
Beschikbaar
Locatie: SRA in Nieuwegein / routebeschrijving
Cursuscode: AIKR14808

Programma

SRA IT-managementkring 2018

Met plezier presenteren wij u het jaarprogramma voor de SRA IT-managementkring 2018. Deze kring is bedoeld voor degenen die binnen hun kantoororganisatie (mede)verantwoordelijk zijn voor het beleid en de operationele vraagstukken inzake IT.

Jaarplanning en onderwerpen

Donderdag 2 oktober 2018

Thema: Efficiency in de productiestraat

Het streven naar meer efficiency in de productiestraat (van transactie naar verantwoordingsrapportages) is bepaald niet van gisteren. Toch kan worden vastgesteld dat de techniek vaak sneller gaat dan wat organisaties kunnen of willen absorberen. Ontwikkelingen als elektronische facturen en bankkoppelingen zijn genoegzaam bekend, alhoewel nog lang niet altijd volledig doorgevoerd. Maar inmiddels is ook de richtlijn PSD2 van kracht geworden met potentieel grote consequenties voor het registreren van het betalingsverkeer. In deze bijeenkomst laten we een SRA-kantoor aan het woord om te vertellen over het traject van procesoptimalisatie dat men heeft doorlopen. Waar staat men nu, hoe is het traject daar naartoe verlopen en welke ambities heeft men nog? Daarnaast tonen wij enkele concrete oplossingen die inspelen op de ruimte die PSD2 geeft aan payment service providers om een nadrukkelijker rol te spelen in het administratieve proces

Sprekers:

  • Peter Bijvoet van Alfa Accountants en Adviseurs
  • Wilco Kraaij van Minox

Dinsdag 11 december 2018

Thema: Inspiratiesessie: Klantbeleving m.b.v. digitale technologie

De afgelopen drie jaar hebben we als laatste bijeenkomst van de cyclus een gecombineerde bijeenkomst van de diverse IT-kringen georganiseerd met een inspirerende spreker. Na de hoog gewaardeerde lezingen van Menno Lanting in 2015, Han Mesters in 2016 en Kim Spinder in 2017 zetten we deze lijn ook in 2018 voort. De rode draad van de inspiratiesessie is innovatie, doorgaans gedreven door technologische ontwikkelingen. Als sluitstuk van de kringcyclus 2018 willen we u met deze bijeenkomst inspireren en aan het denken zetten over uw eigen toekomst en de innovatie die daarvoor nodig is. Dit jaar is het thema Digitale Transformatie van de klantbeleving.

  • Spreker: Mark de Groot – EMEA Marketing Director Oracle

Locatie en tijden: De bijeenkomsten van de IT-managementkring vinden plaats van 16:00 – 19:00 uur en vinden plaats bij SRA te Nieuwegein. Voor een broodje e.d. wordt gezorgd.

N.B. De bijeenkomst van 11 december vindt plaats op een externe locatie en duurt van 15:00 – 17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Permanente educatie Aan deelname aan de IT-managementkring zijn 3 PE-punten (RA/AA) per volledig gevolgde bijeenkomst verbonden, met uitzondering van de sessie van 12 december, waarvoor 2 PE-punten (RA/AA) worden toegekend.

Docent(en)

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot

Informatiemanager

MennoKooreman

Menno Kooreman

Menno Kooreman is Manager Automatisering bij SRA.

Peter Bijvoet

Peter Bijvoet

Peter Bijvoet is adviseur bij Alfa Accountants en Adviseurs 

Wilco Kraaij

Wilco Kraaij

Wilco is Manager product strategy and innovation bij Minox

Mark de Groot

Mark de Groot

Mark De Groot is Digital Innovation Lead at METRO/MAKRO Cash and Carry . 

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren