Thuis in uw branche

Kwaliteitsdag 'To the Next Level'

Op 15 februari 2018 organiseert het SRA-bestuur de Kwaliteitsdag To the Next level. Tijdens deze gratis bijeenkomst in Vianen (09.30 – 15.00 uur) willen we samen met u op interactieve wijze verder invulling geven aan ons nieuwe kwaliteitsprogramma Next Level. De Kwaliteitsdag is specifiek bedoeld voor kwaliteitsbepalers en vennoten/directeuren die zich gericht bezighouden met de thema’s kwaliteit en de maatregelen In Publiek belang.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 0,00
Prijs niet-leden: € 0,00
Groepsgrootte: 150
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 4

Paul Dinkgreve RA

Paul Dinkgreve RA is vennoot van Jan© accountants & belastingadviseurs, voorzitter van SRA en lid van de Commissie Vaktechniek van de SRA.

Alle docenten

Inhoud

Doel van Next Level?
Na het SRA-kwaliteitsprogramma Samen Beter wil het SRA-bestuur alle leden die wettelijke en vrijwillige controles uitvoeren gaan meenemen naar een Next Level: voldoende kwaliteitsscores voor alle kantoren. Ook willen we bijvoorbeeld duidelijk krijgen waar de grens ligt tussen voldoende/ onvoldoende en wat ‘een ernstige tekortkoming’ is.

Zelf in de hoofdrol
Uw input en ideeën vanuit uw eigen verbetertrajecten om te komen tot dat Next Level is daarbij echter van wezenlijk belang! Daarom bespreken we met u, op interactieve wijze via rondetafelgesprekken, meerdere aspecten rond kwaliteit. Dan gaat het niet alleen om de invulling van Next Level, maar bijvoorbeeld ook over vragen die nog leven over de implementatie van de maatregelen In Publiek belang. Met kantoren van uw eigen grootte kunt u uw kwaliteitsuitdagingen, best practices en oplossingen uitwisselen.

De Kwaliteitsdag is specifiek bedoeld voor kwaliteitsbepalers en vennoten/directeuren die zich gericht bezighouden met de thema’s kwaliteit en de maatregelen In Publiek belang.

Programma

09.30 uur Opening en inleiding
Dagvoorzitter Paul Dinkgreve, voorzitter SRA schetst de stand van kwaliteitszaken en de contouren van kwaliteitsprogramma Next Level.

09.45 uur Best Practices
Rik Roos, vaktechnisch directeur van Deloitte, vertelt over de reis die zijn kantoor vanaf 2012 heeft gemaakt om kwaliteit te verbeteren.

10.30 uur Pauze

11.00 uur Intervisie / Workshops voor SRA-kantoren Groot, Middelgroot, Klein
Drie SRA-kantoren (groot, middelgroot, klein) vertellen over hun kwaliteitsuitdagingen en eventuele oplossingen. U kunt aan ronde tafels sparren over de dilemma’s in uw eigen praktijk, met kantoren van dezelfde omvang als uw praktijk.

  • Workshop Groot: Ron van Deun (WVDB Adviseurs Accountants)
  • Workshop Middelgroot: Diana Clement (Borrie Accountants)
  • Workshop Klein: Gerard van Vuuren (Q Accountants & Belastingadviseurs)

12.30 uur Lunch

13.30 uur Presentatie
Eva van der Fluit (als management consultant en extern assessor zeer bekend met accountants) zal ingaan op enkele niet-vaktechnische zaken rond kwaliteit.

14.15 uur Wrap up, samenvatting intervisie (SRA-bestuursleden) en afsluiting door Paul Dinkgreve
We sluiten de dag af met een wrap up van de intervisie tijdens de rondetafelgesprekken.

+/-15.00 uur Einde

Docent(en)

Rik Roos

Rik Roos

Rik Roos is partner bij Deloitte Accountants. Hij is verantwoordelijk voor kwaliteitsbeheersing binnen de accountantspraktijk, onder meer vanuit de rollen als Audit Risk Leader en National Professional Practice Director (NPPD Audit).

Eva van der Fluit

Eva van der Fluit

Eva van der Fluit is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals bij organisatieverandering of professionalisering. Zij geeft lezingen voor accountants over succesvolle cultuurverandering, doet oorzakenanalyses van goede kwaliteit en optreedt als extern assessor.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren