Thuis in uw branche

Zakelijk bloggen en online profileren

Zet uw expertise ook online op de kaart en trek meer klanten

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 725,00
Prijs niet-leden: € 895,00
Groepsgrootte: 12
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 6
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Fiscalist vennoot/medewerker
Resultaat:

U weet hoe u uw vaktechnische kennis en expertise vertaalt naar een aansprekend zakelijk blog.

Uw docent

Wim van der Mark

Wim van der Mark

Wim van der Mark is specialist op het gebied van commerciële communicatie, online marketing en schrijfvaardigheden.

.

Inhoud

Wilt u ook ónline uw deskundigheid en expertise beter profileren? Het schrijven van actuele content en blogs is een goede manier om als kantoor op de radar te komen van bestaande en nieuwe klanten.

Wanneer online content volgens een bepaalde structuur wordt geschreven, verbetert u de relevantie en vindbaarheid van uw website. Dit zorgt voor nieuwe en ‘betere’ klanten. U wilt hier graag mee aan de slag maar online content genereren is voor u geen dagelijks werk. Hoe pakt u dat dan aan?

Tijdens deze workshop krijgt u praktische handvatten en brengt u het geleerde direct in de praktijk door zelf een blog te schrijven over een actueel onderwerp.

  • Relevante onderwerpen om te bloggen
  • Doelgroep in beeld brengen met persona’s
  • Vragen en problemen van uw doelgroep bepalen
  • Structuur in uw blog brengen
  • Tips voor het schrijven van een pakkende titel die geopend en gedeeld wordt
  • Uw (blog)tekst actiever, korter en vlotter maken
  • Zoekmachine (SEO-)vriendelijk schrijven
  • Praktijkcase: zelf aan de slag met online content

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Woensdag 4 december 2019 van 13:30 uur tot 20:30 uur
Beschikbaar
Locatie: Fletcher Hotel Utrecht Nieuwegein in Nieuwegein / routebeschrijving
Cursuscode: EOCU30850

Docent(en)

Wim van der Mark

Wim van der Mark

Wim van der Mark is specialist op het gebied van commerciële communicatie, online marketing en schrijfvaardigheden.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren