Thuis in uw branche

Bedrijf in Zicht

3 adviesproducten gecombineerd in 1 pakket

Bedrijf in Zicht: hét product om ondernemers inzicht te geven in hun financiële positie. Een goede voorbereiding op al uw klantgesprekken.

Omschrijving

Bedrijf in Zicht

Vanaf nu kunt u via Bedrijf in Zicht naast benchmarkrapporten ook onbeperkt 5-minutenprognoses en basisratings direct opvragen vanuit CaseWare!

Prijs SRA-leden : vanaf € 1500
Bestel dit product

Inhoud

Bedrijf in ZichtAccountantskantoren profileren zich steeds meer als advieskantoor. Om u hierin te ondersteunen hebben wij de afgelopen jaren producten en diensten ontwikkeld voor uw adviespraktijk. 

Bedrijf in Zicht is het nieuwe adviesplatform van SRA en bestaat uit het basisratingrapport, de basisprognose en het benchmarkrapport. Deze tools hebben als doel om een snelle indicatie van de gezondheid van een organisatie te verkrijgen en zijn nu direct opvraagbaar binnen de workflow van het jaarrekeningpakket CaseWare Financials.

Met Bedrijf in Zicht kan een basis bedrijfsanalyse gemaakt worden die uitermate geschikt is om toe te passen bij een grotere groep klanten. Immers, welke klant is niet geïnteresseerd om te weten wat zijn financiële situatie en risicoprofiel is. Daarnaast vragen steeds meer klanten ook om strategisch advies. Een beeld van toekomstverwachtingen bij gelijkblijvende bedrijfsvoering kan zeker helpen om daar een goede eerste indruk van te krijgen.

Voorbeelden


Basis Rating

Het gaat hierbij om een pdf-rapport met de PD inclusief notering, de branche PD en de benchmark. De rating geeft de uitval kans, en daarmee ook de continuïteit van een onderneming weer. Het is tevens een indicatie van de financiële positie van een bedrijf voor stakeholders in de markt; banken, andere financiers, handelsinformatiebureaus, leveranciers et cetera.

Basisprognose

Door middel van het doorlopen van de 5 minuten prognose op basis van standaarduitgangspunten kan worden bepaald hoe de onderneming er financieel voor staat en wat de verwachtingen zijn bij gelijkblijvende bedrijfsvoering.

Benchmark

Het benchmarkrapport laat in één oogopslag zien hoe een onderneming scoort ten opzichte van branchegenoten. 

 

All-in-tarief

De jaarlijkse kosten voor Bedrijf in Zicht voor uw kantoor ziet u in onderstaande overzicht. Naast onbeperkt downloaden, ontvangt uw kantoor ook een aantal toegangsbewijzen voor de SRA-BiZ-dag die jaarlijks in juni wordt georganiseerd.

Aantal medewerkers

Jaarlijkse kosten

Aantal toegangsbewijzen BiZ-dag

t/m 5 fte

€ 1.500

2 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

6 t/m 15 fte

€ 2.100

3 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

16 t/m 50 fte

€ 3.800

5 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

51 t/m 100 fte

€ 7.100

8 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

101 t/m 200 fte

€ 10.800

12 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

vanaf 201 fte

€ 13.500

12 (twv € 395 en 5 PE-punten per persoon)

Het jaarabonnement wordt telkens automatisch voor twaalf maanden verlengd met een opzegtermijn van twee maanden.

Indien uw kantoor al gebruik maakt van BiZ dan worden deze kosten afgetrokken van de kosten zoals vermeld in bovenstaande tabel.

Gratis workshop

Indien u besluit om een abonnement op Bedrijf in Zicht af te nemen, krijgt u een gratis workshop bij u op kantoor ter waarde van €1.500 voor maximaal 8 medewerkers, waarbij de adviestools in een geïntegreerde casus worden behandeld.

Webinar

Op dit moment staat er geen Webinar gepland.

Demo

Alle kantoren die zich aanmelden voor Bedrijf in Zicht ontvangen een inhouse demobijeenkomst zodat al uw medewerkers alle mogelijkheden kennen.

Vragen over dit product?

Amida Elmoudni

Amida Elmoudni

Productmanager

aelmoudni@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren