SRA.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren
Logo SRA Thuis in uw branche

SRA-Nieuwsbrief

Uw selectie uit het dagelijkse nieuws. Verzorgd door SRA.

SRA verstuurt elke werkdag om circa 10:30 uur 's morgens een gratis e-mailnieuwsbrief, exclusief voor SRA-leden. De beknopte inhoud bestaat uit een praktische combinatie van actueel vaktechnisch nieuws en recente SRA-informatie.

Prijs SRA-leden: Gratis
Verschijning: circa 10:30 uur op werkdagen
SRA-Nieuwsbrief Aanmelden
Om u aan te melden moet u ingelogd zijn  Registreer of Log in.

Vragen over dit product?

Recent vaknieuws

Naast fiscaal, juridisch en accountancy nieuws wordt in de SRA-Nieuwsbrief ook ander relevant nieuws voor de accountantspraktijk opgenomen. De nieuwsbrief wordt elke morgen, op werkdagen, verstuurd en is zo vormgegeven dat u in één oogopslag op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

SRA-Informatie

Om zo volledig mogelijk te zijn, treft u in de digitale nieuwsbrief ook de laatste informatie vanuit de organisatie van SRA aan. Deze is breed van opzet. Van een greep uit het actuele cursusaanbod tot sollicitanten en van bijeenkomsten tot praktijkhandreikingen voor de professional. Waar mogelijk wordt het vaktechnische nieuws gekoppeld aan een overeenkomende dienst of product van SRA.

De SRA-Nieuwsbrief is gratis.

Omdat de SRA-Nieuwsbrief exclusief voor SRA-leden is, wordt deze alleen naar zakelijke e-mailadessen verstuurd. Abonneren middels een persoonlijk e-mailadres is daarom niet mogelijk.

De nieuwsbrief is mobielvriendelijk (responsive), en schaalt dus mee met de mobiele telefoon of tablet. Vanzelfsprekend is de SRA-Nieuwsbrief ook uitstekend te lezen op desktop of laptop.

Bekijk een voorbeeld van de gratis dagelijkse SRA-Nieuwsbrief.

SRA-Nieuwsbrief