Thuis in uw branche

E-book Fiscale cijfers 2019

Beschik direct over alle actualiteiten uit het Belastingplan 2019

De 25ste editie van Fiscale cijfers is alleen beschikbaar als e-book. Nieuw dit jaar is de compacte, mooi vormgegeven Belastingwaaier Fiscale cijfers 2019 met de belangrijkste tabellen en tarieven. Zorg dat u een volledig overzicht van alle actualiteiten uit het Belastingplan 2019 heeft en bestel beide uitgaven nu.

Met een QR-code op de achterzijde van de belastingwaaier kunt u verwijzen naar het e-book op uw website. De nieuwe vorm van deze uitgave is zeer geschikt om cadeau te geven aan uw mkb-klanten en intermediairs. Zo kunt u laten zien dat u dé fiscaal adviseur bent.

E-book in prijs verlaagd

Het e-book Fiscale cijfers 2019 met handig zoeksysteem is ideaal voor op uw website, tablet of laptop. Het is onbeperkt te gebruiken binnen uw eigen kantoor, inclusief alle vestigingen en is ten opzichte van 2018 zelfs ruim 20% in prijs verlaagd. In dit praktische belastingkompas zijn alle actualiteiten uit het Belastingplan 2019 opgenomen, met dit jaar in het bijzonder aandacht voor de invoering van de vlaktax. Uniek zijn de vergelijkende cijfers met voorgaande jaren. Hieronder vindt u enkele voorbeeldpagina's.


     

U kunt het e-book naar wens voorzien van een eigen eerste en laatste pagina. Bekijk de voorbeelden.

Profiteer alsnog

Samen met de belastingwaaier kunt u uw klanten met het e-book Fiscale cijfers 2019 een volledig overzicht bieden van alle actualiteiten uit het Belastingplan 2019. Bekijk de mogelijkheden of plaats direct uw bestelling.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren