Thuis in uw branche

SRA Masterclass Data in perspectief

Strategische boost voor klant en kantoor

Het besef dat datagedrevenheid zich steeds meer ontwikkelt van technologie naar strategie dringt tot steeds meer organisaties door, zeker ook bij accountantskantoren.

Wilco Schellevis, directeur van Refine-IT, neemt u mee in de indrukwekkende ontwikkelingen die momenteel in duizelingwekkend tempo plaatsvinden. Hierbij put hij uit zijn ruime praktijkervaring bij een MKB-accountantskantoor.

Wilco SchellevisWilco verkent in eerste instantie de actuele bewegingen in de markt, waarbij recente voorbeelden uit de accountancy aan bod komen. Ook neemt hij ons mee in de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van datatechnologie. Vervolgens werkt hij twee lijnen uit, die van het interne (wat doe ik zelf?) en het externe perspectief (hoe kan ik mijn klanten hierbij helpen?). Deze ontwikkelingslijnen worden besproken aan de hand van een volwassenheidsmodel dat u meteen ook kunt gebruiken als leidraad voor uw eigen dataplan. Tenslotte laat Wilco in alle openheid de 'rocky road to success' zien, waarbij het kantoor waarvoor hij zelf werkzaam is als praktisch voorbeeld dient. En dit alles in een sessie waarbij het delen van ervaringen tussen de deelnemers een voorname rol zal spelen.

Als u weer scherp wilt krijgen wat de rol en betekenis is van data op het gebied van o.m. advisory en procesoptimalisatie, mag u deze Masterclass niet missen!

Master: Wilco Schellevis, directeur Refine-IT

Wilco is directeur van Refine-IT. Deze organisatie helpt bedrijven meer te halen uit de data waarover zij kunnen beschikken, teneinde verbanden en trends beter te begrijpen. Als partner van SRA-kantoor Visser & Visser kent hij de accountantspraktijk van binnenuit en weet hij als geen ander met welke digitale uitdagingen kantoren te maken hebben.

Korte informatie masterclass

Datum:  Donderdag 22 november 2018 
Tijd:  13:30 (inloop met lunch vanaf 13:00 uur) – 18:30 uur (aansluitend diner)
Locatie:  Landgoed Vollenhoven – Stal den Eijck (Utrecht)
Prijs incl. diner: € 750 (excl. BTW)
Prijs excl. diner:  € 675 (excl. BTW)

Aanmelden

Wilt u meedoen? Meld u dan hieronder aan.

Inschrijven SRA Masterclass Strategie

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren