Thuis in uw branche

SRA Masterclass over Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

door Aukje Nauta (Factor Vijf)

Op donderdag 20 september 2018 geeft Aukje Nauta, Partner bij Factor Vijf en bijzonder hoogleraar 'Employability in werkrelaties' aan de Universiteit Leiden, een inspirerende masterclass over duurzame inzetbaarheid van medewerkers - van lifetime employment naar lifetime employability.

De toenemende aandacht voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers vindt zijn oorsprong in drie maatschappelijke trends: hogere pensioenleeftijd, technologische ontwikkelingen en flexibilisering van de arbeidsmarkt. En in deze tijd van hoogconjunctuur komt daar nog het aspect van een extreem krappe arbeidsmarkt bij. Het belang om hier als werkgever mee om te gaan is dus groot, zowel financieel als strategisch.

De vraag hoe je je medewerkers kunt versterken in een zeer dynamische omgeving is een van de vraagstukken die tijdens de masterclass van Aukje Nauta aan de orde komt.

Aukje Nauta

Aukje NautaAukje Nauta promoveerde in de organisatiepsychologie aan de Universiteit van Groningen in 1996.  Ze werkte als post-doc en universitair docent aan de Faculteit van Management en Organisatie van de Universiteit van Groningen van 1997-2002. Ze was senioronderzoeker en consultant bij TNO van 2002-2007. Van 2011 tot en met 2015 was zij bijzonder hoogleraar voor de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek NSvP-leerstoel aan de Universiteit van Amsterdam.

Van 2012-2016 was Nauta kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER). Sinds 2010 ondersteunt ze als partner en adviseur van 'Factor Vijf Organisatieontwikkeling' organisaties met actieonderzoek en advies over werkrelaties, inzetbaarheid en conflictmanagement.

Nauta publiceerde over verschillende onderwerpen in HRM en organisatiepsychologie, zoals prosociaal gedrag, conflict, onderhandelen en mediation in organisaties, sociale vergelijking, teamwork en duurzame inzetbaarheid.

Korte informatie masterclass

Datum:  Donderdag 20 september 2018 
Tijd:  13:30 (inloop met lunch vanaf 13:00 uur) – 18:30 uur (aansluitend diner)
Locatie:  De Kloosterhoeve, Harmelen (Utrecht)
Prijs incl. diner: € 750 (excl. BTW)
Prijs excl. diner:  € 675 (excl. BTW)

Aanmelden

Wilt u meedoen? Meld u dan hieronder aan.

Inschrijven SRA Masterclass Strategie

Cyclus

Deze masterclass maakt deel uit van een cyclus van vier bijeenkomsten. U kunt zich per masterclass aanmelden voor deelname, maar inschrijving voor de gehele cyclus is ook mogelijk.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren