Thuis in uw branche

SRA Masterclass over Klantbeleving met behulp van digitale technologie

door Mark de Groot (Oracle)

Op dinsdag 19 juni 2018 geeft Mark de Groot, EMEA Marketing Director bij Oracle, een inspirerende masterclass over klantbeleving met behulp van digitale technologie.

Als je in het huidige tijdsgewricht twee dominante business trends zou moeten benoemen, kom je naar alle waarschijnlijkheid al snel uit op de sterk toegenomen focus op klantbeleving en op digitale transformatie. Het is zeer logisch om dan ook serieus na te denken over de wijze waarop deze twee trends elkaar zouden kunnen versterken. Anders gezegd: hoe kan digitale technologie een bijdrage leveren aan optimalisering van de customer journey?

Praktijkcasus 

Dit reikt veel verder dan het sec implementeren van een klantenportaal. Mark de Groot gaat tijdens deze masterclass in op de noodzaak om digitaal te transformeren en behandelt aan de hand van een praktijkcasus een methodologie om deze transitie succesvol te doorlopen. Het komt er hierbij vooral op aan om als organisatie een intrinsiek vermogen tot veranderen te ontwikkelen, omdat de dynamiek van onze tijd dat nu eenmaal vereist.

Mark de Groot

Mark de GrootMark de Groot helpt organisaties op het vlak van Digitale Transformatie, Customer Experience Management en Dialogue Marketing. Hij is in staat deze uitdagingen terug te brengen tot concrete stappen om vandaag nog te beginnen met de transformatie. Hij verbindt begrippen als Artificial Intelligence, Big Data, CX, Internet of Things en Mobile en helpt organisaties te innoveren en te transformeren vanuit het perspectief van de klant.

Naast EMEA Marketing Director bij Oracle is Mark ook gastdocent op de Nyenrode Business Universiteit.

Korte informatie masterclass

Datum:  Dinsdag 19 juni 2018 
Tijd:  13:30 (inloop met lunch vanaf 13:00 uur) – 18:30 uur (aansluitend diner)
Locatie:  Landgoed Vollenhoven, De Bilt (Utrecht)
Prijs: € 750 (excl. BTW)

Aanmelden

Wilt u meedoen? Meld u dan hieronder aan.

Inschrijven SRA Masterclass Strategie

Cyclus

Deze masterclass maakt deel uit van een cyclus van vier bijeenkomsten. U kunt zich per masterclass aanmelden voor deelname, maar inschrijving voor de gehele cyclus is ook mogelijk.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren