Thuis in uw branche

Eenvoudig uw handboeken online beheren

Alle SRA-Handboeken en bijbehorende praktijkhandreikingen, voorbeelden en procedures zijn beschikbaar in Scienta. Scienta is software voor het vastleggen en delen van informatie en documenten.

Nadat u de handboeken kantoorspecifiek heeft gemaakt, kunt u ze eenvoudig en efficiënt onderhouden. U krijgt automatisch een melding als SRA de content actualiseert, u ziet in één oogopslag wat er is gewijzigd en voert wijzigingen in één keer door. Vervolgens kan de wijziging beschikbaar worden gesteld aan de medewerkers. Kortom iedereen werkt altijd met de meeste recente versie van de SRA-Handboeken en praktijkhandreikingen. Daarnaast blijft de historie bestaan, zodat altijd terug gevonden kan worden hoe procedures in het verleden waren.

De handboeken zijn beschikbaar in de cloudoplossingen van Unit4 Actueel en Scienta. Lees hier meer over het online beheren van handboeken.

Nieuwe versie SRA-Handboek Kwaliteit online beheren?

Het vernieuwde SRA-Handboek Kwaliteit staat natuurlijk ook in Scienta en Unit4 Actueel!
Het Handboek Kwaliteit is geactualiseerd op basis van de wet- en regelgeving naar de stand per 1 januari 2018. Lees hier meer over het Handboek Kwaliteit.

Koppeling SRA-werkprogramma's

Voor een optimale integratie met uw werkprogramma's zijn de hoofdstukken en paragrafen uit de SRA-Handboeken gekoppeld aan taken van de SRA-Werkprogramma’s in Unit4, CaseWare en MLE. Zo kunt u vanuit elke taak in het werkprogramma direct de relevante paragraaf in het kantoorhandboek raadplegen.

Nieuwe prijsafspraken

Er zijn nieuwe prijsafspraken gemaakt tussen Unit4, Scienta en SRA. De kosten die SRA maakt voor het beschikbaar stellen van de online handboeken zijn nu bij de kosten van Scienta en Unit4 Actueel inbegrepen. Daarnaast is ook de koppeling tussen Unit4 Auditor en Unit4 Actueel voortaan bij de prijs van Scienta en Unit4 Actueel inbegrepen.

Maakt u reeds gebruik van de SRA-Handboeken in Scienta of Unit4 Actueel?
Dan geldt deze prijswijziging uiteraard ook voor u! Bij bestaande klanten wordt de wijziging de komende 12 maanden doorgevoerd, dit is afhankelijk van de startdatum van het abonnement. Buiten dit prijsvoordeel, verandert er inhoudelijk helemaal niets voor u. De werking blijft zoals u dat gewend bent!

Vragen of meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.sra.nl/handboeken-beheren of neem contact op met SRA-Vaktechniek via 030-656 60 60 of vaktechniek@sra.nl.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren