Thuis in uw branche

Week van de Ondernemer 2013: gratis voor SRA-leden

  • Publicatiedatum: 7-2-2013

Op 9, 10 en 11 april vindt de Week van de Ondernemer plaats in het Beatrix Theater, Jaarbeurs Utrecht. Een driedaags programma vol kennis, inspiratie, beleving en ontmoetingen voor alle mkb-bedrijven. Per dag ligt de focus van het programma op een andere mkb-branche (1. bouw & industrie, 2. horeca & retail, 3. zakelijke dienstverlening).

Gratis toegangskaart aanvragen

SRA is hierbij aanwezig om Branche in Zicht (BiZ) te promoten bij de ondernemers. Wij nodigen u graag uit om dit evenement en onze stand te bezoeken. Dit is voor u als SRA-lid gratis. Wilt u langskomen op de Week van de Ondernemer? Stuur dan een mail met uw gegevens naar biz@sra.nl o.v.v. gratis toegangskaart.

Van vakkennis naar klantkennis

Deelname aan de Week van de Ondernemer past binnen de kernactiviteiten van SRA om naast de ondernemer in het mkb te staan. De klant wil persoonlijke aandacht, liefst regionaal- en branchegericht. Uit SRA-onderzoek met de Universiteit Leiden blijkt dat 79% van de ondernemers het belangrijk vindt dat zijn adviseur kennis heeft van de branche. Daarom is de vertaalslag van vakkennis naar klantkennis zeer belangrijk.

Branche in Zicht…ken uw klant!

Branche in Zicht biedt de accountant/adviseur beter inzicht in de feiten en cijfers van de verschillende branches waarin de ondernemer, uw klant dus, actief is. Dit betekent meer advies op maat voor uw klant. Met BiZ kan de accountant/adviseur zich sterk profileren en zijn klant proactief adviseren. Het benchmarkplatform kent een groeimodel: hoe meer gegevens (massa) en hoe actueler de data, des te specifieker en diepgaander het benchmarkrapport. Op dit moment zijn er al 17.500 jaarrekeningen geüpload en de teller loopt.

Meer informatie

Meer weten over BiZ? Geïnspireerd raken door thema’s die ondernemers bezig houden? In gesprek komen met de ondernemer? Kom dan ook naar de Week van de Ondernemer!

  • Alles over BiZ >>
  • Gratis toegangskaart aanvragen >>
  • Programma Week van de Ondernemer>>