Thuis in uw branche

Direct naar Wolters Kluwer Avanzer Antwoord

Als SRA-lid heeft u kosteloos toegang tot Wolters Kluwer Avanzer Antwoord. In de SRA-versie van Avanzer Antwoord vindt u fiscale informatie die relevant is voor uw mkb-klanten, conform actuele wet- en regelgeving en een modellenbank.

Direct naar Wolters Kluwer Avanzer Antwoord

Als SRA-lid heeft u aan aantal jaren kosteloos toegang gehad tot Kluwer FiscaalPlus en Modellen voor de Rechtspraktijk. Sinds begin april 2019 heeft u in plaats van voorgenoemde uitgaven via SRA.nl toegang tot Avanzer Antwoord, de sterk verbeterde opvolger.

De relevante informatie is samengebracht in ruim 80 fiscale thema's, gidsen en memo’s. Voor verdieping in een thema navigeert u eenvoudig naar meer inhoudelijke informatie en formele naslagbronnen.

Rekenmodellen, tekstmodellen en modelovereenkomsten

Verder zijn er inzichten, tips, checklists, video's, rekenmodellen, tekstmodellen en modelovereenkomsten die u in uw mkb-praktijk kunt gebruiken. Ten slotte zijn er gidsen, memo's, praktische hulpmiddelen en (tekst- en reken)modellen, en is er toegang tot formele bronnen en naslagwerken en dagelijks actueel fiscaal nieuws om up-to-date te blijven.

Toegang

U heeft pas toegang tot Avanzer Antwoord nadat u bent in gelogd op de website van SRA. Bent u lid van SRA en heeft u nog geen inlog, vraag deze dan hier aan.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren