Thuis in uw branche

Informatie

Wolters Kluwer Navigator

SRA heeft haar samenwerking met Wolters Kluwer vernieuwd en biedt vanaf eind januari 2017 voor haar leden een kosteloos abonnement aan op de modellenbank en Fiscaal+: een praktisch en online informatiepakket voor de mkb-adviseur.

Deze informatie is door Wolters Kluwer geïntegreerd in Navigator. SRA-kantoren met andere abonnementen bij Wolters Kluwer (bijvoorbeeld de vakstudie-delen) hebben, ook na inlog via de SRA-website, tevens toegang tot hun eigen abonnementen. Mist u het nieuwe mkb-onderdeel dat via SRA ontsloten wordt, dan kunt u contact opnemen met Wolters Kluwer.

Navigator

Dit betekent dat alle SRA-leden vanaf nu snelle toegang hebben tot onder meer de Belastinggidsen IB, VPB, OB en LB, adviesdossiers en fiscaal memo's. Met Navigator beschikt u over een uitstekende zoekfunctie waarmee u snel en overzichtelijk de door u gezochte informatie kunt ontsluiten. Ook de modellenbank van Wolters Kluwer is geïntegreerd in Navigator en is daardoor sneller en beter benaderbaar.

Toegang

U kunt pas toegang tot Navigator krijgen nadat u bent in gelogd op de website van SRA. Bent u lid van SRA en heeft u nog geen inlog, vraag deze dan hier aan.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren