SRA.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren
Logo SRA Thuis in uw branche

Verfijn uw zoekresultaten

Bij gebruik van onderstaande filters kan het tonen van de resultaten langer duren.

Vakgebied

Jaar

Type

Zoek binnen CAOnet i

Zoek in Kluwer
modellen i

Aantal gevonden resultaten binnen Vaktechniek: 5938
 • title

  Subtitel

  TypeLabel

  placeholder

 • Handboek Controle

  Downloads

  Handboek

  Het SRA-Handboek Controle is bij eenvoudige controleopdrachten toepasbaar en ook bij complexere entiteiten in een mkb- of not-for-profitomgeving, waar 'assurance' en 'control' de hoofdmoot vormen volgens de moderne controleopvattingen.

 • Controle

 • DGA als borg: Bezint eer gij begint!

  Het aantrekken van een financiering is tegenwoordig bepaald geen sinecure meer. In de praktijk komt het dan ook regelmatig voor dat een bank of andere financier alleen bereid is een krediet te verlenen als de holding of achterliggende aandeelhouder zich borg stelt.

 • Mogelijke toekomstige wetswijzigingen en de winstbepaling

  De fiscale winstbepaling is in de loop der jaren steeds complexer geworden. Van oorsprong bepaalde goedkoopmansgebruik de omvang van de in een jaar behaalde fiscale winst. Helaas is de wijze van winstbepaling in de loop der tijd evenwel niet zonder meer inzichtelijker geworden.

 • Dga en vermogende particulier in het vizier!

  Dga en vermogenden vormen een klein electoraal belang en doen het binnen de symboolpolitiek goed als slachtoffer. Ik kan de diverse voorstellen (helaas) niet anders dan in die context plaatsen.

 • Opinie

  De leden van het SRA Vaktechnisch bureau werpen geregeld een kritische blik op relevante ontwikkelingen op fiscaal en accountancy gebied. Zij doen dat middels opiniestukken die op deze plaats worden gebundeld. Reacties zijn vanzelfsprekend welkom en kunt u onderaan het opiniestuk kwijt.

 • SRA-Handboek Beoordelen

  Handboek

  Het SRA-Handboek Beoordelen is uniek voor het mkb en vormt de grondslag van een groot aantal elektronische werkprogramma's voor beoordelingsopdrachten.

 • Beoordelen

 • Werkprogramma's

  Voor controle-, beoordelings- en samenstelwerkzaamheden

  Werkprogramma

  SRA-Vaktechniek heeft geautomatiseerde werkprogramma’s ontwikkeld voor de controle-, beoordelings- en samenstelwerkzaamheden.

 • Vaktechniek

  Hier treft u actuele vaktechnische informatie aan voor de professional op het SRA-kantoor. Zoals de SRA-praktijkhandreikingen en handboeken, zowel op accountancy als op fiscaal gebied. Tevens is er aandacht voor adviesthema's zoals fusies en overnames. De (zoek)databank is aangevuld met externe informatie zoals Kluwer Fiscaal Plus, de modellen voor de rechtspraktijk, CAOnet, de HRA en de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving.