Thuis in uw branche

Extra traject voor excellente leerlingen

Het Excellentieprogramma van Fontys Hogeschool

  • Publicatiedatum: 23-4-2018

Fontys Hogeschool Eindhoven is sinds dit onderwijsjaar samen met SRA gestart met een extra traject voor excellente leerlingen: het Excellentieprogramma. Dit programma omvat een viertal masterclasses en een ministage bij een van de partners van Fontys. SRA heeft samen met Fontys de masterclasses ontwikkeld. Ze worden verzorgd door SRA en de SRA-kantoren WVDB Adviseurs Accountants, AccountXperts B.V. en BGH Accountants & Adviseurs.

ExcellentieprogrammaOnlangs ging SRAadviseur naar Eindhoven en sprak met Kelly van der Heijden van Fontys Hogeschool Financieel Management en Guido Hesselmans AA van AccountXperts.

Meer aandacht voor excellentie

Fontys Hogeschool Financieel Management is afgelopen jaar gestart met een onderwijsvernieuwingstraject. Van der Heijden: "We merkten dat de aandacht van ons als opleidingsinstituut in het studieloopbaantraject veelal ging naar diegenen die níet mee konden komen. Eigenlijk deden we niets voor de leerlingen die het juist heel goed doen." Van der Heijden en zijn collega Annemarie Antonis namen het initiatief een Excellentieprogramma voor propedeusestudenten te ontwikkelen.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur april 2018

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur