Thuis in uw branche

Young SRA-Event

Ben jij een Young Prof binnen een SRA kantoor en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom dan naar het Young SRA-Event 2018 met interessante sprekers en een interactief tintje.

Als Young Professional heb je een belangrijke rol binnen jouw organisatie. Hoe zorg je ervoor dat je deze rol soepel vervult? Hoe kan persoonlijk leiderschap je hierbij helpen? En hoe maak je een onuitwisbare eerste indruk bij de klant? Ben jij die ambitieuze medewerker die zich graag verder ontwikkelt? Meld je dan aan!

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 115,00
Groepsgrootte: 100
PE-uren/punten:
Resultaat:

Je hebt handvatten om je persoonlijke merk nog steviger neer te zetten en je bent van nóg grotere waarde voor je kantoor.

Claudia van Engelenburg

Claudia van Engelenburg

cvanengelenburg@sra.nl

Claudia van Engelenburg is projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie en Young Professional binnen SRA.

Alle docenten

Inhoud

  • Persoonlijk leiderschap
  • Word ambassadeur van jouw organisatie
  • Boost je klantrelatie met LinkedIn
  • Indruk maken met je eerste indruk
  • Netwerken met gelijkgestemden

Dit event is speciaal voor de ambitieuze Young Professionals tot 35 jaar die werkzaam zijn binnen een SRA-kantoor.

Programma

13:30 uur Opening  

Introductie programma en onderwerpen, Claudia van Engelenburg

14:00 uur Persoonlijk leiderschap als sleutel voor jouw succes
Je bent Young-prof binnen het SRA-kantoor en wilt jezelf steeds meer ontwikkelen. Maar in welke richting? Wat past bij jou, waar ligt jouw drive en wat is er mogelijk? Waar moet jij jouw kennis, inzichten en vaardigheden dan verder ontwikkelen? Doe je dit vanuit je eigen initiatief of wacht je af totdat ”kantoor” met een aanbod komt? Durf je op je eigen kracht te vertrouwen en je eigen koers te gaan varen? Onderwerpen als zelfkennis & mensenkennis, assertiviteit, beïnvloeding, persoonlijk leiderschap, anders denken is anders doen en lol gaan beleven aan hetgeen je eerst bang voor was komen aan bod. 
Maarten van Schie

15:15 uur Interactieve sessie 
Claudia van Engelenburg

15:45 uur Pauze 

16:15 uur Boost je saleskansen met LinkedIn  
Met jouw LinkedIn profiel kun je laten zien dat jij expert bent binnen je vakgebied. Dit is goed voor jou, maar ook goed voor de organisatie waar jij voor werkt. Met jouw expertise kun jij als ambassadeur van jouw organisatie zo je saleskansen  online vergroten. Zo kunnen jij en je werkgever elkaar versterken. In deze lezing krijg je ins- en outs over hoe jij je eigen merk mbv LinkedIn kan verbeteren. 
Annelies van Toledo 

17:15 uur Personal branding   
De eerste seconden bepalen voor een groot deel het effect van een salesgesprek, een adviesgesprek of een presentatie. Mensen vormen zich dan een beeld van de ander en houden hier het liefst aan vast. Puur op basis van de buitenkant, op non-verbale gedragingen, kleding, accessoires en stem. Tijdens deze lezing krijg jij tips om je dit aspect meer eigen te maken en zo nog effectiever te worden.  
Zabeth van Veen

18:15 uur  Netwerken en Informeel diner    

20:15 uur Einde

Docent(en)

Maarten van Schie

Maarten van Schie

Maarten van Schie is senior trainer/adviseur bij Otv organisatie ontwikkeling.

Annelies van Toledo

Annelies van Toledo

Annelies van Toledo is social media trainer en personal branding specialist. Zij geeft met enthousiasme LinkedIn workshops op het gebied van Personal Branding, Employer Branding, Netwerken, Sales en Recruitment.

Zabeth van Veen

Zabeth van Veen

Zabeth van Veen is eigenaar van ImagoMatch, specialist in personal branding. Met haar onderwijservaring en on- en offline communicatie achtergrond adviseert zij professionals in vele sectoren.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren