Thuis in uw branche

Young SRA-Event

Ben jij een Young Prof binnen een SRA kantoor en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom dan op woensdag 26 juni 2019 naar het Young SRA-Event 2019 met een interactief programma, ingezet op jouw rol als Young Prof binnen het SRA-accountantskantoor.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 185,00
Groepsgrootte: 150
PE-uren/punten:
Resultaat:

Je hebt handvatten om optimaal te presteren en je bent van nóg grotere waarde voor je kantoor.

Uw spreker

Jan Zweekhorst

Drs. Jan Zweekhorst RB

Drs. Jan Zweekhorst RB is partner bij BLM, bestuurslid van SRA en lid van de SRA Fiscale Commissie.

Alle docenten

Inhoud

Ben jij een Young Prof binnen een SRA kantoor en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom dan op woensdag 26 juni 2019 naar het Young SRA-Event 2019 met een interactief programma, ingezet op jouw rol als Young Prof binnen het SRA-accountantskantoor.

Als Young Professional heb je een belangrijke rol binnen jouw organisatie. Hoe zorg je ervoor dat je deze rol soepel vervult? Is multitasken nog wel van deze tijd? Hoe zorg je ervoor dat jij optimaal presteert? Samen met gelijkgestemden kijk je naar hoe jullie werkveld  er in de toekomst uit ziet en wat jouw positie daarin is. Ben jij die ambitieuze medewerker die zich graag verder ontwikkelt? Dan zien we je graag 26 juni!

  • Digital Detox
  • (Optimaal) presteren kun je leren
  • Innovatie in de accountancy
  • Wat kan SRA voor jou als Young prof betekenen?
  • Netwerken met gelijkgestemden

Dit event is speciaal voor de ambitieuze Young Professionals tot 35 jaar die werkzaam zijn binnen een SRA-kantoor. 

Locatie & Datum

Datum & tijd:
woensdag 26 juni 2019 van 13:30 uur tot 20:00 uur
Beschikbaar
Locatie: Miele Experience Center in Vianen ut / routebeschrijving
Cursuscode: COWO30677

Programma

Programma

Het programma is opgedeeld in 3 onderdelen. Onderstaand een voorbeeld van een indeling.

 

13:45 uur - Plenaire opening
• Introductie programma en onderwerpen
• Visie SRA-bestuur
Jan Zweekhorst

 

14:15 uur - Digital Detox
Het lijkt wel alsof we de hele dag online zijn en multitasken. Het gebruik van sociale media slurpt veel van onze tijd op. Op het werk en privé. We zijn verslaafd aan continu checken, posten en direct beantwoorden. Onderzoek heeft bevestigd dat we feel good-hormonen aanmaken bij elk "nieuwtje“. Maar op langere termijn gaan we ons irriteren en worden we minder productief en minder efficiënt.

Door middel van een quiz en korte oefeningen ervaar je het effect van “multitasken”. Ook leer je hoe je hersenen werken en krijg je makkelijk toepasbare tips en tricks om je detox proces te starten.

 

15:45 uur - Pauze

 

16:00 uur - Navigeren naar 2025: back to the future
Er zullen weinig accountants zijn die niet doorhebben dat de wereld om hen heen snel verandert. Als we nu vooruit én terug kijken zitten we constant in een verandering.
Tijdens deze workshop zoomen we in op vakinhoud, dresscode, wetgeving, klantwensen en de markt. Met geheugentechnieken kijken we terug en nemen deze ervaring mee naar de toekomst: Hoe ziet onze omgeving eruit in 2025?

 

17:00 uur - Mentale kracht
(Optimaal) presteren kun je leren
Druk, deadlines, afleidingen, gespannen collega’s. Iedereen herkent wel één of meerdere termen. Het bewust omgaan met je energie en deze te beschermen en verbeteren zorgt ervoor dat je optimaal presteert. Maar hoe doe je dat?
Mentale kracht is het geheel van mentale vaardigheden: Motivatie, spanning, concentratie, zelfvertrouwen, visualisatie en energiemanagement.
Het stelt je in staat te doen wat je kunt, altijd en overal. Ook als het erop aankomt. Mentale vaardigheden maken het verschil tussen normaal en optimaal presteren. En deze zijn, net als andere vaardigheden, te trainen.

Met een gerenommeerde sportpsycholoog en een tracteur train je de vaardigheden binnen de momenten van “druk” in het accountantskantoor en jouw werkgebied.

 

18:00 uur - Borrel en walking diner

Docent(en)

Jan Zweekhorst

Drs. Jan Zweekhorst RB

Drs. Jan Zweekhorst RB is partner bij BLM, bestuurslid van SRA en lid van de SRA Fiscale Commissie.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren