Thuis in uw branche
Direct inschrijven trainingen jaar 1Direct inschrijven trainingen jaar 2

Praktijkopleiding MKB en Assurance

0-meting, trainingsprogramma, intervisiegesprekken en begeleidingsdagen

Ben je gestart met de Praktijkopleiding MKB of Assurance? Hier lees je alles over de nulmeting, het trainingsprogramma, intervisiebijeenkomsten en begeleidingsdagen die SRA aanbiedt voor jou als trainee. Voor alle andere vragen over je praktijkstage, verwijzen wij je graag door naar de pagina van het SRA-Stagebureau.

Starten met een 0-meting

De 0-meting helpt je om op basis van de generieke eindtermen een helder beeld van jouw sterktes en zwaktes te krijgen. Via een online portal vul je een vragenlijst in en geef je personen uit jouw (werk)omgeving toegang om vragen over jou te beantwoorden. Lees meer over de 0-meting.

Het trainingsprogramma

Elk jaar van de praktijkopleiding volg je verplicht tenminste drie dagen een training uit het speciaal opgezette trainingsprogramma. Het programma is specifiek gericht op het (verder) ontwikkelen van de algemene en communicatieve beroepsvaardigheden (de generieke eindtermen). Lees meer over het trainingsprogramma.

Intervisiegesprekken

In het eerste en tweede jaar voer je per praktijkopleidingsjaar verplicht twee intervisiegesprekken. Voor jouw gemak hebben wij de intervisiebijeenkomsten in 2018 en de intervisiegesprekken in 2019 op dezelfde dagen als de trainingen gepland, maar je kunt je ook per bijeenkomst inschrijven. Lees meer over de intervisiegesprekken.

Begeleidingsdagen praktijkopleiding MKB

Voor de praktijkopleiding MKB geldt dat wanneer het minimum van 250 uren praktijkervaring binnen de werkomgeving van de trainee niet te realiseren is, men als alternatief kan kiezen voor een traject met minimaal 150 klanturen in combinatie met begeleidingsdagen praktijkopleiding MKB. Trainees moeten per jaar 2 assurance opdrachten afronden. Voorafgaand én na afloop van deze opdrachten vindt een begeleidingsdag/contactdag van 6 uur plaats.

Simulatieopdrachten

Kun je niet (volledig) voldoen aan de urennormen rond assurance-opdrachten in de MKB of Assurance opleiding? Vanaf najaar 2018 bieden SRA en Full•Finance in samenwerking simulatieopdrachten aan waarmee je maximaal 100 assurance-uren door simulatie kunt uitvoeren.

Incompany

Alle bijeenkomsten en trainingen kunnen ook incompany gegeven worden. Benieuwd of dit voor jouw kantoor interessant is? Neem contact op met het SRA-Incompany team: incompany@sra.nl.

Kosten

In het overzicht hieronder zie je de aantrekkelijke kortingen die wij geven bij inschrijving van meerdere trainingen!

Trainingen   Prijs voor leden   Prijs voor niet-leden  
1 training   € 395  € 495 
3 trainingen   € 1.095   € 1.395  
  •  Jouw voordeel bij de keuze voor pakket 1: € 90
 
Intervisiebijeenkomsten  Prijs voor leden  Prijs voor niet-leden
1 intervisiebijeenkomst   € 225  € 275  
2 intervisiebijeenkomsten  € 400   € 500  
  •  Jouw voordeel bij de keuze voor pakket 2: € 50
 
Totaalpakket trainingen en intervisie  Prijs voor leden  Prijs voor niet-leden
3 trainingen + 2 intervisiebijeenkomsten   € 1.425  € 1.825  
  •  Jouw voordeel bij de keuze voor het totaalpakket: € 210

Inschrijven

Inschrijven-trainingen-jaar1   Inschrijven-trainingen-jaar2

Contact

E educatie@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren