Thuis in uw branche

Awareness campagne: De winst van werkgeluk

Arbeidsmarktcampagne voor ervaren functies in de branche

Met deze nieuwe imagocampagne willen we accountants en fiscalisten die overwegen het vak te verlaten omdat ze bijvoorbeeld te weinig autonomie krijgen, laten zien dat werken bij een SRA-kantoor echt anders is en wat de voordelen zijn.

Werken bij een SRA-kantoor betekent namelijk dat je verbonden bent met je werk – je ziet waar je het voor doet -, omgeving (zichtbaar), klanten (direct contact) en collega's (persoonlijker) én kent een betere balans tussen werk en privé (past bij iedere levensfase).

De winst van werkgeluk

Wat is winst? Dit is echt niet alleen in geld uit te drukken. Wat dacht je van werkgeluk door blije klanten, toffe uitdagende werkzaamheden, meer vrije tijd en minder werkdruk. En tóch de carrière bewandelen waarvan u droomt. Maar dan met de ambitie óók te streven naar variatie, vrijheid en doen waar je goed in bent. Dát is volgens SRA de winst van werkgeluk.

Naar www.dewinstvanwerkgeluk.nl

In deze campagne onderscheiden we drie onderwerpen die bijdragen aan werkgeluk en waar SRA-kantoren het verschil maken:

  • Vakinhoudelijk: brede werkzaamheden voor brede klanten groep, je doet er toe!
  • Goede werk/privé balans: passend bij uw levensfase
  • Collegialiteit: persoonlijke aanpak binnen alle SRA-kantoren

Arbeidsmarktcampagne

Kantoorvinder

Ook in deze campagne speelt de SRA-kantoorvinder een grote rol. Via de kantoorvinder zijn alle contactgegevens van alle aangesloten kantoren en vestigingen te vinden via verschillende zoekcriteria. Niet alleen adresgegevens kunnen hier geplaatst worden, ook een foto van bijvoorbeeld het kantoor of collega’s en een directe link naar een werkenbij- of vacaturepagina is mogelijk. Is uw profiel al helemaal compleet? Via dit formulier kunt u aanvullende gegevens uploaden. 

Toolkit

Voor SRA-kantoren is er een speciale toolkit ontwikkeld, zodat zij in lijn met de campagne kunnen werven. De toolkit bestaat o.a. uit beeldmateriaal voor website en social media, video’s en advertentieformatten. Let op: u downloadt de toolkit als zip-bestand, pak dit bestand eerst uit voordat u de documenten opent. Sla de bestanden bij voorkeur op laptop/desktop op (niet mobiel), vanwege de bestandsgrootte.

Download de toolkit

Contact

Claudia Bergkamp 

Claudia Bergkamp
Projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie
E cbergkamp@sra.nl
T 030 656 60 60