Sla menu over
Thuis in uw branche

Stagebureau

Alles over de praktijkopleidingen en het Stagebureau
Het Stagebureau van SRA is één van de grootste stagebureaus van Nederland! Wij zijn formeel erkend door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Alle trainees die werkzaam zijn bij SRA-kantoren, kunnen gebruikmaken van ons stagebureau.

Vernieuwde praktijkopleiding

Vanaf 1 april 2024 wordt de praktijkopleiding vernieuwd. Iedereen die zich (in)direct bezighoudt met de praktijkopleiding krijgt met deze veranderingen (quick wins) te maken.

In alle jaren van de praktijkopleiding worden structurele veranderingen aangebracht. Het start bij jaar 1, dat begint met de oriëntatiefase van zes maanden. Tijdens deze fase krijgt de trainee langer de tijd om invulling te geven aan het POP en het professionele ontwikkeltraject.

Meer informatie

Studiegids

Geïntegreerde opleiding

Ben je werkzaam in de accountancy en wil jij graag je AA-titel behalen? Volg dan de geïntegreerde opleiding Accountancy-MKB/AA van SRA en Full Finance.

Meer informatie
Overleg

Referaat

In het laatste half jaar van je praktijkopleiding houd je een referaat. Daarmee kun je laten zien dat je in staat bent om te gaan met situaties waarin de theorie / de wet- en regelgeving niet direct voorzien of die daarmee knellen. Bekijk hier alle informatie over het referaat en de planning voor 2024 en 2025. Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven voor één van de groepen.

Meer informatie
Team Stagebureau

Contact

Heb je vragen over je praktijkopleiding? Neem dan contact met ons op via:

E stagebureau@sra.nl
T 030 656 60 60