Thuis in uw branche

BiZ-analyzer Risicogericht Samenstellen

Tool plus handreiking

  • Publicatiedatum: 8-4-2019

Data-analyse met behulp van het BiZ-platform: hoe doet u dat? Indien u een abonnement heeft op Branche in Zicht (BiZ), dan kunt u twee benchmarkrapporten voor uw klant over twee aaneengesloten jaren opvragen en de data overzetten in de BiZ-analyzer.  Dit levert een kritische analyse van cijfermatige verbanden en ontwikkelingen op, als start van de risicogerichte samenstelopdracht.

De tool is kosteloos maar om er gebruik van te kunnen maken heeft u het BiZ-platform nodig.

Verbeter de effectiviteit en efficiency van risicogericht samenstellen

De BiZ-analyzer is een tool die u kan helpen om de effectiviteit en efficiency van risicogericht samenstellen te verbeteren. Het is met nadruk een hulpmiddel en biedt geen zekerheden. De BiZ-analyzer is bedoeld om u te ondersteunen in uw vakbekwame en zorgvuldige uitvoering van de samenstelopdracht.

Op dit moment is nog sprake van een prototype. Onze ambitie is om de BiZ-analyzer de komende periode verder te ontwikkelen, mede op basis van uw ervaringen met de tool. Graag ontvangen we uw ervaringen en suggesties via biz@sra.nl.

Onderaan deze pagina - achter de ledeninlog - kunt u de gratis BiZ-analyzer Risicogericht Samenstellen aanvragen en de bijbehorende handreiking downloaden.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren