Thuis in uw branche

Opleidingen Stressmanagement

U ervaart stress op uw werk en merkt dat u soms uitgeblust thuis komt na een dag werken. Onze opleidingen op het gebied van Stressmanagement zorgen ervoor dat u met meer passie, energie en plezier werkt en ook thuis de beste versie van uzelf kunt zijn.

 • Stress-Scan (gratis voor SRA-leden!)
  Een krappe planning, een beperkt budget en een stortvloed aan nieuwe regels die extra werk met zich meebrengen. U heeft er dagelijks mee te maken in uw praktijk. Met de gratis Stress-Scan komt u binnen 10 minuten precies te weten waar uw stressniveau ligt.

Meer informatie en inschrijven


 • Workshop Werken Zonder Stress
  Werkt u heel hard om te bereiken wat u wilt? Sluipt overwerken er ongemerkt in? Komt u nauwelijks toe aan leuke dingen? Tijdens deze interactieve workshop krijgt u inzicht in uw persoonlijke energievreters en -gevers op een gemiddelde werkdag.

Meer informatie en inschrijven


 • Effectief Stressmanagement
  Heeft u het gevoel dat het werk altijd maar doorgaat, omdat klanten gelijk geholpen willen worden? En dat uw werk-privé balans niet optimaal is? In deze praktische training leert u waarom u stress hebt en hoe u dit kunt voorkomen.

Meer informatie en inschrijven


 • Online programma Van Stress Naar Succes met Jezelf
  Werkt u vaak van deadline tot deadline? Groeit uw to-do-lijst desondanks dagelijks met klussen die u ook nog moet doen, omdat klanten tussendoor met vragen komen? Leer in zes weken meer ontspannen te werken én te leven.

Meer informatie en inschrijven


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de leertrajecten of heeft u vragen hierover, neem dan contact op met:

Hidayet Bahadin 

Hidayet Bahadin
Trainer & Opleidingsadviseur
E hbahadin@sra.nl
T 030 656 60 51

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren