Thuis in uw branche

Dossier Prinsjesdag

In dit dossier verzamelen we alle zaken die met Prinsjesdag te maken hebben. Een samenvatting voor de adviseur en de Special Miljoenennota voor uw klant plaatsen we hier de dag na Prinsjesdag. Ook vindt u hier cursussen en de vaktechnische doorvertaling terug.

Samenvatting voor de adviseur

In deze samenvatting vindt u een eerste, snelle overzicht van de maatregelen zoals die zijn benoemd in het Belastingplan 2020 en de daarbij behorende wetsvoorstellen. Helder op een rij, bestemd voor de adviseur.

Lees verder

Top 10 plannen Prinsjesdag

Minister van Financiën Hoekstra presenteerde gisteren de Miljoenennota 2020 en het Belastingplan 2020. Welke fiscale voorstellen en wijzigingen zijn er op de derde dinsdag in september 2019 uit het koffertje gekomen? Wij zetten kort de tien belangrijkste fiscale voorstellen en wijzigingen voor u op een rij.

Lees de belangrijkste plannen

Special voor ondernemer

De SRA-Special Miljoenennota 2020 van de Nieuwsbank (alleen voor abonnees) bevat de meest relevante informatie voor de mkb-ondernemer. De Special is er ook in een Engelstalige variant voor uw internationale klanten en/of buitenlands personeel. Download de Special en informeer uw klanten!

Naar de Nieuwsbank

Belastingplan in beeld

Belastingplan 2020 in beeld
De belangrijkste wijzigingen

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren