Thuis in uw branche

Per 1 januari 2024 zijn Bastiaan Accountants & AKSOS één

  • Publicatiedatum: 6-12-2023

Vanaf 1 januari 2024 sluit Bastiaan Accountants uit Groningen zich aan bij AKSOS Accountants, met vestigingen in Groningen, Zwolle en Leeuwarden. Hiermee wordt de slagkracht van beide kantoren gebundeld en verstevigt AKSOS haar positie in Noord-Nederland.

Over de samenwerking

Afgelopen week zijn medewerkers van beide kantoren geïnformeerd. De komende weken staan in het teken van verdere integratie van Bastiaan Accountants in AKSOS Accountants. Marcel Meiring zal vanuit Bastiaan Accountants toetreden tot de directie van AKSOS Accountants en verantwoordelijk worden voor de accountantsafdeling van vestiging Groningen.

Als gevolg van de samenvoeging ontstaat een full service accountants- en adviesorganisatie met 79 medewerkers, 1.800+ klanten en partners, met een stevige focus op het midden- en kleinbedrijf/DGA-structuren en non-profit (onderwijs en zorg). Dit geeft tevens voor hen de meerwaarde van de aansluiting, ze zijn straks nog beter in staat om in de behoeften te voorzien op het gebied van accountancy, (belasting)advies en overige ondersteuning.

Waarom we gaan samenwerken

Voor klanten van AKSOS en Bastiaan wordt door deze samenvoeging de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening nog beter gewaarborgd, waarbij bovendien de slagkracht naar de arbeidsmarkt verder wordt verstevigd. Daarbij is het van belang te vermelden dat zowel de bekende werkwijze als het aanspreekpunt hetzelfde blijven.

Vanaf maart 2024 zal de integratie ook fysiek plaatsvinden, dan verhuizen de medewerkers van Bastiaan naar Van Elmptstraat 16.14 te Groningen.