Sla menu over
Thuis in uw branche

AVG Update

Zorg dat u snel AVG compliant bent

Bent u nog niet helemaal AVG-compliant maar vindt u niet de tijd en ruimte om dit eindelijk eens af te ronden? Laat SRA u dan helpen. Met de 'AVG update' helpen wij u snel zaken op orde te brengen.

We kijken naar wat er al is gerealiseerd, screenen of dit nog steeds voldoende is en dragen zorg voor nog ontbrekende zaken zodat u weer AVG-proof bent. Wij kijken naar: 

  • Privacybeleid
  • Register van verwerkingen
  • Register van incidenten
  • Basisbeveiligingsmaatregelen
  • Aanwezigheid van verwerkingsovereenkomsten
  • Awareness onder uw medewerkers
  • Rechten van betrokkenen

Waar u keuzes moet maken, helpen wij u deze te maken en zorgen wij voor een uitwerking hiervan. Waar nodig helpen wij u ook richting uw IT-leveranciers om ervoor te zorgen dat de juiste technische maatregelen worden genomen. Wij helpen u ervoor te zorgen dat u snel compliant bent!

Wat houdt de AVG update in?

  • Een eerste consult van een uur met de IT-specialist. U bespreekt uw huidige situatie en uw eventuele wensen. Wij bespreken met u kunt verwachten gedurende het traject en welke informatie wij eventueel nog van u nodig hebben.
  • In een aantal korte sessies (+/- 1 uur) nemen wij de ondernomen stappen en uitgewerkte zaken samen met u en/of een van uw medewerkers door.
  • De IT-specialist stelt, naar aanleiding van de uitkomsten, een concrete actielijst met eventuele verbeterpunten op die op termijn moeten worden genomen. Deze lijst ontvangt u binnen twee weken na afloop.

Wat kost de AVG update?

Het traject omvat 25 à 30 uren, afhankelijk van het aantal processen dat nog in kaart moet worden gebracht. Kantoren tot en met 50 medewerkers betalen voor het gehele traject, inclusief de actielijst, € 4.000 (excl. btw en reiskosten). Heeft u meer dan 50 medewerkers? Dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Aanmelden AVG Update

Wilt u de AVG Update laten uitvoeren? Vul dan het online formulier in via onderstaande button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden AVG Update

Vervolgconsult gewenst?

Het kan natuurlijk zo zijn dat tijdens de werkzaamheden blijkt, dat er ook op andere gebieden acties nodig zijn, bijvoorbeeld zaken die uw organisatie weerbaarder maken tegen aanvallen door cybercriminelen. Of u wenst een uitgebreid advies op een of meerdere aspecten met betrekking tot uw IT-strategie. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze gespecialiseerde kennis en knowhow. Wij stellen dan graag met u een vervolgtraject samen.

Contact / vragen

Tony van Oorschot 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60