Sla menu over
Thuis in uw branche

Kennissessie AVG, cybersecurity en privacy

Uw medewerkers en u zijn de belangrijkste schakel als het gaat om de bescherming van uw organisatie tegen datalekken en cyber incidenten. Belangrijk dus dat iedereen op de hoogte is en blijft van de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied, hoe aanvallen kunnen worden herkend en mensen weten hoe te handelen.

Om ervoor te zorgen dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van AVG, cyber security en privacy is het van belang om regelmatig - ten minste vier keer per jaar - aandacht te besteden aan dit onderwerp.

Belangrijk is om ten minste één keer per jaar alle medewerkers bij te praten en zodat zij op de hoogte zijn van de richtlijnen binnen het kantoor, de juiste voorzorgsmaatregelen treffen en signalen leren herkennen van een aanval. Een kennissessie van SRA leent zich uitstekend voor dit doel. 

Programma

In een interactieve sessie nemen wij u en uw medewerkers mee in de wereld van AVG, cybersecurity en privacy. Hierbij besteden we onder meer aandacht aan:

  • Welke soorten cyberdreigingen zijn er? (zoals phishing en ransomeware)
  • Hoe gaan cybercriminelen te werk?
  • Wat zijn haalbare en praktische maatregelen die iedereen kan treffen?
  • Aandachtspunten bij thuiswerken

We frissen ook de kennis over de AVG en privacy op:

  • Wat zijn persoonsgegevens?
  • Wanneer spreken we ook alweer van een datalek?

Wat levert het op?

Na deze bijeenkomst bent u geheel op de hoogte van de risico's en gevaren van cyberdreigingen, u weet hoe u deze kunt herkennen, wat u kunt doen om dit (waar mogelijk) te voorkomen en wat u moet doen als u wel wordt getroffen.

Wat kost het?

De kosten voor een sessie van twee uur bedraagt € 750,- (maximaal 25 deelnemers). Heeft u meer dan 25 deelnemers of wilt u meerdere sessies? Dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Aanmelden kennissessie

Contact / vragen

Heeft u interesse in een kennissessie maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Tony van Oorschot, IT-specialist.

Tony van Oorschot 

Tony van Oorschot
Informatiemanager
E tvanoorschot@sra.nl
T 030 656 60 60