Thuis in uw branche

Alfa-leerdagen 2018

Op deze pagina lees je alles over de Alfa-leerdagen 2018! Binnen Alfa vinden we het belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van jou, als medewerker. Graag willen we hierin ook een stimulerende leeromgeving bieden. De Alfa-leerdagen leveren daarin een belangrijke bijdrage.

De Alfa-leerdagen vinden in november 2018 op drie locaties plaats. Deze dagen staan in het teken van elkaar ontmoeten en het samen leren.

We hopen wederom op mooie en inspirerende dagen!

Alfa logo
Elkaar ontmoeten & samen leren

Contact

Voor inhoudelijke vragen over het programma, mail Yvonne Jonker. Voor overige organisatorische vragen, bijvoorbeeld over je workshop indeling, mail Layla Lamnadi.

Algemene informatie

Foto I am Alfa
Bekijk het programma

Locatie Delft

De Alfa-leerdag Zuid-West vindt plaats op maandag 19 november a.s. in Delft. Ga voor meer informatie over de workshops of om je in te schrijven naar de Alfa-leerdag Zuid-West pagina. Let op: Je kunt je tot en met uiterlijk vrijdag 5 oktober aanmelden en jouw voorkeur voor de workshops doorgeven.

Meer informatie en inschrijven

Locatie Zwolle

De Alfa-leerdag Noord vindt plaats op maandag 26 november a.s. in Zwolle. Ga voor meer informatie over de workshops of om je in te schrijven naar de Alfa-leerdag Noord pagina. Let op: Je kunt je tot en met uiterlijk vrijdag 5 oktober aanmelden en jouw voorkeur voor de workshops doorgeven.

Meer informatie en inschrijven

Locatie Ede

De Alfa-leerdag Midden vindt plaats op woensdag 28 november a.s. in Ede. Ga voor meer informatie over de workshops of om je in te schrijven naar de Alfa-leerdag Midden pagina. Let op: Je kunt je tot en met uiterlijk vrijdag 5 oktober aanmelden en jouw voorkeur voor de workshops doorgeven.

Meer informatie en inschrijven

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren