Thuis in uw branche

Luisteren

  • Auteur: SRA-bestuur
  • Publicatiedatum: 23-11-2016

Kent u de kreet nog van omroep Veronica: 'We komen naar u toe deze zomer!'? De afgelopen jaren hebben we gebruikt om bij zoveel mogelijk SRA-kantoren langs te gaan. Op visite. Gewoon, om te luisteren hoe het u vergaat in de dagelijkse praktijk, en ook om te horen waar u aan (verdere) ondersteuning behoefte heeft.

Van elk van deze gesprekken wordt een verslag gemaakt. Zo kunnen we op onze beurt als bureau en bestuur leren van wat we eventueel anders of beter kunnen doen.
 
Luisteren is prima. Van belang is echter wat we er vervolgens mee doen. Na evaluatie van onze eerste luisterronde en de enquête over belangenbehartiging, blijkt dat we onze betrokkenheid met u best nog beter kunnen invullen. Daarom zijn we gestart met een nieuwe relatiebeheervisite. En zullen op ander vlak ook acties opgepakt worden. Maar daarover later meer.
 
Inmiddels hebben diverse, zeer plezierige gesprekken plaatsgevonden. Als eerste bezoeken we de middelgrote SRA-kantoren. Opnieuw is onze intentie een open gesprek waarin u vertelt wat u bezighoudt, waar de feest- maar ook de pijn(groei)-momenten liggen. En tussendoor kunnen we u ook meer vertellen wat wij concreet doen met uw suggesties, en de wijze waarop wij uw belangen actief behartigen.

We komen graag naar u toe!

Terug naar de overzichtspagina >>