Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 12-1-2018

Statistieken SRA-Bureau Vaktechniek: hoeveel vragen beantwoord?

Het waren een paar heerlijke, rustige vrije dagen! Wat vuurwerk en oliebollen, wat achterstallig leeswerk, herinneringen en mijmeringen bij de haard. En dat alles met allerlei jaaroverzichten, Top 2000, Top 4000 en de 'Boer zoekt vrouw special' op de achtergrond.

Over 'overzichten en specials' gesproken overigens: wist u dat Bureau Vaktechniek in 2017 maar liefst 2.743 vaktechnische vragen heeft ontvangen en beantwoord? Dat is gedeeld door 365 dagen, maar liefst 7,5 vraag per dag. Bovendien wisten 288 kantoren (dat is 82% van onze leden!) de SRA-vraagbaak te vinden met 2.513 'accountancy' vragen (1.419 via e-mail en website en 1.094 telefonisch), en 230 'fiscale' vragen (174 via e-mail en website en 56 telefonisch).

Hulde 

In de top van vragenstellende kantoren is in vergelijking met het vorige jaaroverzicht niet veel veranderd. Wel lijken steeds meer (middel)grote kantoren de weg naar SRA-Bureau Vaktechniek te vinden. Hulde voor de professionals die namens een aantal SRA-leden elke dag Bureau Vaktechniek bemensen. Dit is echt een mooi voorbeeld van ons verenigingsleven: van, voor en door SRA-kantoren. 

Na deze statistieken gaan we nu weer door tot de orde van de dag: we maken ons op voor een nieuw jaar vol plannen en goede (lobby)voornemens. Eén daarvan, dat begrijpt u vast, is ons streven om nog meer dan de 288 kantoren te ondersteunen met vaktechnische antwoorden en handreikingen. We staan voor u klaar!

Terug naar de overzichtspagina Lobby dagboek