Thuis in uw branche

Visma | MLE & Visionplanner Compilation

SRA heeft koppelingen ontwikkeld met de diverse samenstelsoftwarepakketten, waaronder Visma | MLE & Visionplanner Compilation. Door deze te activeren, kunt u de jaarrekeningen van uw klanten – geanonimiseerd – delen met SRA. Een uitgebreide uitleg over data delen via Visma | MLE & Visionplanner Compilation is te vinden op deze pagina.

Activatie uitgelegd in stappen

Waar en hoe wordt de koppeling geactiveerd?

  1. Ga naar het export menu rechtsonder in de applicatie, zie screenshot.
  2. Selecteer de optie SRA BiZ Benchmarkrapporten New, zie screenshot.
  3. De SRA-medewerker zal een uniek kantooridentificatienummer aan u verstrekken, dat ingevuld moet worden in het verschenen scherm. 

Koppeling afgerond. De koppeling zal vervolgens kort getest worden met een SRA-medewerker.

Wat merken mijn medewerkers hiervan?

De jaarrekening kan vanuit MLE op elk gewenst moment gedeeld worden met SRA. Bijvoorbeeld in de fase concept of definitief. Hiervoor dient de collega een aantal clicks te doen:

  1. Ga naar het export menu rechtsonder in de applicatie, zie screenshot.
  2. Selecteer de optie SRA BiZ Benchmarkrapporten New, zie screenshot.
  3. Er verschijnt een scherm waar de medewerker het vinkje aan zet bij cijfers opnemen in benchmarkgroep. Vervolgens kan er op OK worden geklikt. De jaarrekening is dan gedeeld met SRA.

Koppeling Visionplanner | Compilation

SRA is in gesprek met Visionplanner | Compilation over de cloud koppelmogelijkheden met de SRA-database. Er is nu nog geen koppeling. Bij ontwikkelingen updaten wij deze pagina en houden wij u op de hoogte via de SRA-Nieuwsbrief.