Sla menu over
Thuis in uw branche

Caseware

SRA heeft koppelingen ontwikkeld met de diverse samenstelsoftwarepakketten, waaronder Caseware. Door deze te activeren, kunt u de jaarrekeningen van uw klanten – geanonimiseerd – delen met SRA. Een uitgebreide uitleg over data delen via Caseware is te vinden op deze pagina.

Impressie

Bekijk deze korte video waarin een kantoor laat zien hoe de koppeling tot stand komt en hoe de jaarrekening vervolgens achter de schermen wordt gedeeld met SRA.

Video BiZ Caseware

Activatie uitgelegd in stappen

Waar en hoe wordt de koppeling geactiveerd?

  1. Start Caseware Connector Financieel Management op. Hiervoor heeft vaak de betreffende systeembeheerder de juiste rechten.
  2. Ga via Modules naar SRA, zie screenshot.
  3. SRA zal u de benodigde Kantoor identificatiecode verstrekken, samen met de bijbehorende URL die ingevuld kan worden.

Koppeling afgerond. De koppeling zal vervolgens kort getest worden met een SRA-medewerker.

Wat merken mijn medewerkers hiervan?

De jaarrekening wordt in zowel de concept- als definitieve fase gedeeld met SRA. Dit gebeurt achter de schermen, waarbij er geen (extra) handeling of tijd nodig is vanuit medewerkers. Er zal enkel 1 seconde een venstertje zichtbaar komen met de mededeling dat het naar SRA is gestuurd.

Koppeling Caseware Cloud

SRA is in gesprek met Caseware over de cloud koppelmogelijkheden met de SRA-database. Er is nu nog geen koppeling. Bij ontwikkelingen updaten wij deze pagina en houden wij u op de hoogte via de SRA-Nieuwsbrief.