Thuis in uw branche

Actueel

Branches in Zicht 2022

Het SRA-Sectorrapport Branches in Zicht 2022 is gepubliceerd. Kern: het mkb staat voor grote uitdagingen. Zoals zorgen om toegankelijkheid voor financiering voor het mkb. Onder meer het FD en BNR hebben er dinsdag 7 juni 2022 uitgebreid aandacht aan besteed.

Download het rapport

Nieuw BiZ-platform

Wilt u straks als eerste de overstap maken naar het nieuwe BiZ-platform en gebruikmaken van de nieuwe functionaliteiten? Meld u dan nu aan als pilot-kantoor via biz@sra.nl. Overstappen is een fluitje van een cent.

Maakt u als eerste de overstap?

Branchesignaleringen: visie op 2022

De economie veert terug, maar mkb-ondernemers staan voor grote uitdagingen als gevolg van coronamaatregelen, arbeidskrapte, grondstoffenschaarste en inflatie. Met de cijfers uit de Branche in Zicht-database geeft u uw klanten inzicht in verbeterpotentieel ten opzichte van branchegenoten.

Lees verder

Branchesignalering Medisch

Medisch
Gevolgen van de nieuwe Wtza

SRA-urgentietijdlijn duurzaamheid

Mkb-ondernemers moeten verduurzamen om toekomstbestendig te zijn. Voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat en de plannen uit het Klimaatakkoord is minimaal noodzakelijk. De urgentietijdlijn bevat een overzicht van klimaatregels- en plannen op hoofdlijnen, tussen 2022 en 2050 voor het mkb en negen verschillende branches.

Tijdlijn voor 9 branches

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren