Thuis in uw branche

Actueel

Verwacht: Branches in Zicht 2022

Het SRA-Sectorrapport Branches in Zicht 2022 komt eraan. Wat is de stand van zaken van het mkb per branche over het tweede coronajaar 2021? Hoe heeft uw klant het gedaan ten opzichte van andere ondernemers? Het rapport verschijnt naar verwachting rond 7 juni.

Wat kunt u voor uw klanten verwachten?

Nieuw BiZ-platform

Wilt u straks als eerste de overstap maken naar het nieuwe BiZ-platform en gebruikmaken van de nieuwe functionaliteiten? Meld u dan nu aan als pilot-kantoor via biz@sra.nl. Overstappen is een fluitje van een cent.

Maakt u als eerste de overstap?

Branchesignaleringen: visie op 2022

De economie veert terug, maar mkb-ondernemers staan voor grote uitdagingen als gevolg van coronamaatregelen, arbeidskrapte, grondstoffenschaarste en inflatie. Met de cijfers uit de Branche in Zicht-database geeft u uw klanten inzicht in verbeterpotentieel ten opzichte van branchegenoten.

Lees verder

Branchesignalering Medisch

Medisch
Gevolgen van de nieuwe Wtza

SRA-urgentietijdlijn duurzaamheid

Mkb-ondernemers moeten verduurzamen om toekomstbestendig te zijn. Voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat en de plannen uit het Klimaatakkoord is minimaal noodzakelijk. De urgentietijdlijn bevat een overzicht van klimaatregels- en plannen op hoofdlijnen, tussen 2022 en 2050 voor het mkb en negen verschillende branches.

Tijdlijn voor 9 branches

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren