SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 
Nieuw

Klankbordgroep enthousiast over het nieuwe BiZ-platform

Op 6 en 8 oktober heeft de klankbordgroep BiZ opnieuw een update gekregen over het nieuwe BiZ-platform en hebben de leden zelf kunnen testen. De klankbordgroep is enthousiast over het platform, vooral de mogelijkheden om aanvullende cijfers en kpi’s te benchmarken en over de nieuwe rapporten.

Klankbordgroep BiZDe vormgeving is gemoderniseerd en het eigen kantoorlogo staat in het rapport. Ook is het straks mogelijk om detailrapporten, meerjarenvergelijkingen en rapporten met branche-kpi’s te downloaden. Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting. 

SRA zal de komende maanden met hulp van de klankbordkantoren de laatste tests uitvoeren. Daarna gaan we gefaseerd over naar het nieuwe platform. De migratie naar het nieuwe platform is een goed moment om het gebruik van BiZ binnen het kantoor een boost te geven. SRA zal u hierin ondersteunen en de juiste tools aanreiken. Zodra de BiZ-kantoren over zijn naar het nieuwe platform, gaan we verder met het benchmarken van tussentijdse cijfers.

Wilt u meer weten over het nieuwe platform, neem dan contact op met Claudia van Engelenburg of Monique van Harrewijn. T 030 656 6060 of E biz@sra.nl