SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 

In 10 stappen naar een gezondheidscentrum

De Branche-expertgroep Medisch, een enthousiaste groep SRA-leden met specifieke expertise en ervaring in deze branche, heeft het voortouw genomen en heeft een 10 stappenplan geformuleerd voor het opzetten van een gezondheidsdscentrum.

Medisch in ZichtDe vraag naar eerstelijnszorg groeit door de vergrijzing en overname van taken uit de tweede lijn. Ook de overheid stuurt aan op zwaardere eerstelijnszorg. Zorgverleners gaan samenwerken in een gezondheidscentrum (GHC), steeds vaker met de huisarts als initiatiefnemer. Deze zorgverleners hebben behoefte aan een financieel en fiscaal sterke regisseur die vanaf het begin betrokken is: de SRA-adviseur. Vaak in samenwerking met de bank.

SRA-adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden om deel te nemen in een gezondheidscentrum. Daarnaast bieden zij u stapsgewijs begeleiding zodat u de juiste beslissingen neemt en maximaal meerwaarde haalt uit de multidisciplinaire samenwerkingen binnen het (toekomstige) gezondheidscentrum.