Thuis in uw branche

Workshop Adviseren met behulp van BiZ

Hulp nodig bij het vertalen van BiZ-data naar advieskansen? Of bij het maken van de transitie van accountant naar adviseur? Schrijf u dan in voor de gratis workshop 'Adviseren met behulp van BiZ' op maandag 13 mei bij SRA. Onder begeleiding van Bert Duurland leert u aan de hand van een adviesmodel en casussen hoe u de BiZ-data kan toepassen in uw adviesgesprekken.

Wat kunt u verwachten?

De ondernemer staat in deze workshop centraal. Wat verwacht een ondernemer van zijn accountant? En waar verdient hij zijn geld mee? We gaan aan de slag met kengetallen die u aan het denken zetten en bereiden u voor op het denkproces dat bij BiZ cruciaal is.

Daarnaast behandelen we het zogeheten ‘vraag-aanbod-actie’-model, dat een houvast biedt voor goede adviesgesprekken. Het is gericht op de ambities en behoeften van de ondernemer. De accountant leert van daaruit adviespunten te formuleren met een bijbehorend actieplan.

Tot slot gaan we aan de slag met een casus uit de praktijk.

Aanmelden?

Deze workshop is exclusief voor BiZ-abonnees en vindt plaats op maandag 13 mei van 14.00 - 16.30 uur bij SRA in Utrecht. Meld u nu aan via het inschrijfformulier. Graag tot dan!

Aanmelden workshop

Tip: Laat u inspireren!
Benieuwd naar de ervaring van een SRA-lid dat deze workshop al heeft gevolgd? Pieter van der Kwaak RA (vennoot bij Lansigt) zegt: "Deze workshop helpt om op een praktische manier na te denken over het businessmodel van je klant aan de hand van benchmarkgegevens." Lees hier meer over de ervaringen van kantoren.

Contact

SRA-BiZ
E biz@sra.nl
T 030 656 60 60