Thuis in uw branche

Visma | Visionplanner & Visionplanner Compilation

[introtekst]

Impressie

Bekijk de video waarin een kantoor laat zien hoe de koppeling tot stand komt en hoe de jaarrekening vervolgens achter de schermen wordt gedeeld met SRA (1 min).

Activatie uitgelegd in stappen

  1. Open Visionplanner en log in met beheerdersrechten voor de partneromgeving. Klik op het icoontje voor Beheer partner.
  2. Selecteer de tab Externe koppelingen en klik op het linkje Benchmark koppeling toevoegen.
  3. Selecteer de koppeling Branche in Zicht (SRA). Een SRA-medewerker zal u een unieke API token verstrekken die hier moet worden ingevuld. Klik vervolgens op Verbinding testen.
  4. Als het vinkje voor automatisch genereren en verzenden aan staat, worden de jaarrekeningen automatisch gedeeld met SRA. Dit gebeurt telkens wanneer de medewerker akkoord geeft bij de jaarrekening in Visionplanner.
  5. Klik op Opslaan en Sluiten.

Koppeling afgerond. De koppeling zal vervolgens kort getest worden met een SRA-medewerker.

Wat merken mijn medewerkers hiervan?

De jaarrekening wordt bij de status akkoord gedeeld met SRA. Dit gebeurt automatisch, waarbij er geen (extra) handeling of tijd nodig is vanuit medewerkers. De medewerker ziet bij het tabje Exports de datum en tijd van verzending naar SRA.

Koppeling Visionplanner | Compilation

SRA is in gesprek met Visionplanner | Compilation over de cloud koppelmogelijkheden met de SRA-database. Er is nu nog geen koppeling. Bij ontwikkelingen updaten wij deze pagina en houden wij u op de hoogte via de SRA-Nieuwsbrief.