SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 

Nieuw BiZ-platform en de toegevoegde waarde van dashboards

Achter de schermen wordt hard gewerkt om het BiZ-platform te migreren en uit te breiden. De aankomende periode wordt gebruikt om in fases te testen. Naast de ontwikkeling van het platform wordt op dit moment met dashboardpartijen samengewerkt voor een koppeling. Zo kunt u gegevens van uw klant in een dashboard visualiseren en vergelijken met de branchegemiddelden uit BiZ.

Dashboards geven de ondernemer inzicht en controle. De ondernemer wil sturen op relevante, actuele informatie over zijn onderneming en zijn financiële situatie. Dashboards met de juiste stuurinformatie en KPI's maken dit mogelijk. Zeker als de data uit verschillende bronnen op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd en de ondernemer interactief kan inzoomen op de voor hem relevante gegevens.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Huisartsen dashboard 
Huisartsen dashboard 

Toegevoegde waarde

Als accountant kunt u dashboards inzetten om uw klanten optimaal te informeren en adviseren. Met data kunt u de mooiste dasboards creëren, maar het is vooral belangrijk dat u klant- of branchespecifieke dashboards maakt die toegevoegde waarde leveren.

Combineer informatie

Door financiële en operationele informatie te combineren met trends en ontwikkelingen in de branche biedt u meerwaarde voor uw klanten. Zeker als u de omzet per vierkante meter voor uw klant kunt berekenen en vergelijken met de branche.

Gebruik het nieuwe BiZ-platform

Met de gegevens uit het nieuwe SRA-BiZ-platform is het nu mogelijk de branchegemiddelden op het niveau van de jaarrekening te verwerken in een dashboard voor de ondernemer. Het nieuwe platform maakt het mogelijk dashboards te realiseren op basis van actuele tussentijdse cijfers, non-financials en KPI’s.

Logo Comandi

Comandi heeft al een koppeling met SRA-BiZ en met het nieuwe SRA-BiZ-platform zullen meer dashboardpartijen aanhaken.