Thuis in uw branche

BiZ: Financiering

Een goed bewaard geheim van BiZ is dat de PD-rating per branche automatisch wordt berekend en vervolgens ingezet kan worden voor uw financieringsaanvragen. Tevens heeft BiZ zich bewezen als nuttig instrument voor het opzetten van het financieringsplan, door een klant te vergelijken met de branchegemiddelden in de branche waarin hij/zij wil ondernemen. Hiervoor gebruikt u het URA-platform.

"78,5% van de BiZ-gebruikers is tevreden tot zeer tevreden over het gebruik van SRA-BiZ bij het doen van financieringsaanvragen"
Bron: BiZ-gebruikersonderzoek 2018

Video

Benieuwd hoe SRA-BiZ u met BiZ uw klant kan begeleiden in groei en kan sturen op ambities? In onderstaand filmpje vertellen Joy van der Veer, onder andere kerndocent van TIAS en SRA op het gebied van financieren en waarderen, en Harry Marissen, bestuurslid SRA, er alles over. 

PD-rating

De PD-rating is een voorspelling van de uitvalwaarschijnlijkheid van een onderneming voor het komende jaar en geeft een oordeel over de kredietwaardigheid. Bedrijven met een PD-rating lager dan 1% zijn kredietwaardig, kunnen klappen opvangen en houden het langer vol dan bedrijven met een PD-rating van 1 tot en met 3%. Bedrijven met een PD-rating hoger dan 3% hebben een grote uitvalkans.

PD-Rating

In één oogopslag ziet u de rating van uw klant en de afwijking tot het gemiddelde in de branche.

Contact

SRA-BiZ
E biz@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren