Thuis in uw branche

Wensenoverzicht BiZ-abonnees

Hier vindt u een overzicht van alle benoemde wensen van onze BiZ-abonnees. Zodra er een update is omtrent deze wens, zal dit benoemd worden in de toelichting.

Mist u een bepaalde wens? Deel het met ons via biz@sra.nl.

Wens Toelichting of update vanuit SRA
Administratie rechten vergroten. VB: alleen administrator kan organisaties verwijderen  
SSO middels Secure Login Deze koppeling is gemaakt en vindbaar in Secure Login. (laatste update juli 2022).
Automatische koppeling met Audition/Unit4 Instructies zijn opgevraagd bij Audition en inmiddels uitgestuurd naar BiZ-abonnees. Deze instructies zijn ook te vinden op de website onder ‘Implementatie – koppelingen met BiZ’  (laatste update juli 2022).
Bij een automatische koppeling met Audition wordt er bij een project met meerdere bv's maar 1 rapport doorgestuurd naar BiZ. Kan het worden gemaakt dat de jaarrekeningen van alle bv's worden doorgestuurd? We zijn in contact met Audition en zij zouden graag input willen wat kantoren hierin wenselijk vinden. Hiervoor gaan we vanuit SRA met een aantal kantoren een brainstorm opzetten. Oproep voor deelname volgt nog na de zomer (laatste update juli 2022).
Gebruikersnaam van collega zichtbaar indien rapporten worden opgevraagd vanuit bv. CaseWare. Nu is het zo dat deze gebruikers als ‘API’ zichtbaar zijn in de statistieken.  
SSO met ADFS We gaan kijken met het kantoor zelf of we dit kunnen opzetten (net als met Secure Login).
Opzet jaarrekening voor agrarische sector  
Mogelijkheid om alle rapporten tegelijk te downloaden (nu moet je ze 1 voor 1 aanklikken)  
Rapport wens: meerjaren-vergelijking op detailniveau  
Meer branche specifieke afbeelding in rapporten i.p.v. de luchtverkeerstoren  
Bij het samenstellen van een rapport: mogelijkheid om iets uit te sluiten i.p.v. dat je meer 1 ding kan filteren (VB: alle omzet vormen meenemen, behalve alles onder 7k). Nu kan je enkel 1 iets filteren. Ook een grote wens van SRA, maar het heeft een serieuze aanpassing nodig en grote impact op de programmatuur. Voor nu nog geen concrete datum wanneer dit wordt aangepast.

Contact

SRA-BiZ
E biz@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren