Thuis in uw branche

BiZ in de praktijk

Veel bedrijven willen iets met data, maar hebben de resources niet in huis. Met BiZ kunt u op vier manieren het verschil maken: op het gebied van advisering, in uw vaktechnische werkprocessen, voor financieringsaanvragen en voor de acquisitie van nieuwe klanten.

Acquisitie

Een van de nieuwe mogelijkheden van BiZ is het gebruik voor acquisitie. SRA-leden zetten de tool steeds vaker in om nieuwe klanten binnen te halen.

Haal nieuwe klanten binnen met BiZ

Advisering

Dankzij het BiZ-platform heeft u de data en kennis in huis. U onderscheidt zich in de markt van andere financiële aanbieders en vergroot uw toegevoegde waarde als adviseur. Een benchmark- of brancherapport leidt altijd tot een goed gesprek!

Lees hoe te adviseren met BiZ

Vaktechnische kennis

Hoe zet u BiZ-data en kennis is voor uw vaktechnische processen? Inmiddels is de eerste pilot afgerond voor de inzet van BiZ-data bij risicogericht samenstellen. Het rekenmodel en de handleiding zijn als premium beschikbaar.

Meer info over vaktechnische kennis met BiZ

Financiering

Een goed bewaard geheim van BiZ is dat de PD-rating per branche automatisch wordt berekend en vervolgens ingezet kan worden voor uw financieringsaanvragen. Tevens heeft BiZ zich bewezen als nuttig instrument voor het opzetten van het financieringsplan.

De toegevoegde waarde van BiZ bij financiering

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren