Thuis in uw branche

BiZ: Oriënteren

ROY: INTROTEKST ONTBREEKT

Wat is Branche in Zicht?

Met Branche in Zicht heeft SRA een branchegeörienteerd kennisplatform ontwikkeld rondom de omvangrijkste en meest actuele benchmarkdatabase van Nederland.

Wat levert BiZ de klant op?

BiZ kenmerken

  • Massa
  • Actualiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Klantspecifiek
Lees meer over de kenmerken

Voorbeeldrapportages

Er zijn verschillende soorten BiZ-rapporten. Die in 1 oogopslag laten zien hoe de onderneming scoort ten opzichte van branchegenoten, die uitgebreid in kaart brengen hoe de onderneming scoort en die waar groeikansen liggen.

Bekijk voorbeeldrapportages

Gebruikerservaringen

Roy: voor dit onderdeel ontbreekt informatie

Lees de ervaringen met BiZ

BiZ proberen

Wilt u een keer ervaren hoe de benchmarkrapportage van BiZ eruit ziet en wilt u dat zien voor een werkelijke klantsituatie? Vraag gratis eenmalig een rapport op!

 

Probeer een BiZ-rapport uit

Uw investering

Als u onbeperkt toegang wilt hebben tot de BiZ-database, kunt u kiezen voor een jaarabonnement. De hoogte van de jaarlijkse vergoeding is afhankelijk van de omvang van uw kantoor.

Bekijk de tarieven

Veelgestelde vragen

Hoe komen de BiZ-cijfers tot stand? En welke branches kan ik met behulp van BiZ benchmarken? Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Bekijk alle antwoorden

Meer weten?

Wilt u weer te weten komen over BiZ? Of wilt u vrijblijvend een persoonlijk advies over de toepassingsmogelijkheden van BiZ voor uw kantoor? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder! 

Meer weten? Neem contact op!

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren