Thuis in uw branche

Starten met BiZ

Een nieuwe manier van adviseren is een grote verandering. De implementatiemanager BiZ van SRA kan hier op diverse manieren bij helpen. Belangrijk hierbij zijn de wensen van uw organisatie. Op basis daarvan kunt u een plan van aanpak maken.

Direct aanmelden

Download onbeperkt rapporten en verras elke klant met gedetailleerde informatie over zijn branche en zijn positie ten opzichte van concurrenten.

Meld u direct aan

Plan van aanpak

We hebben een leidraad opgesteld voor de projectleider én voor de eindbeslissers binnen een kantoor. In het document ‘Checklist implementatie BiZ’ vindt u ook praktische tips voor het implementeren van Branche in Zicht in uw organisatie.

Naar het Plan van aanpak

Instructie voor systeembeheerder

U kunt jaarrekeningen aanleveren door het door uw kantoor gebruikte rapportagepakket te koppelen aan BiZ. Hiervoor hebben CaseWare, MLE en Unit4 koppelingen beschikbaar die voor alle aangemelde BiZ-kantoren kosteloos beschikbaar zijn.

Lees de instructie

Aftapkraan

Dankzij de geautomatiseerde uploadsoftware - de zogenoemde 'aftapkraantjes' - kunt u de aanlevering van jaarrekeningen volautomatisch laten plaatsvinden. Hierdoor realiseren we al jaren achtereen een forse groei in het aantal aangeleverde jaarrekeningen.

Lees meer over de aftapkraan

URA Handleiding

Roy: informatie voor dit onderdeel ontbreekt.

Bekijk de URA handleiding

Implementatie

Wij kunnen u praktische tips geven om BiZ optimaal in te zetten in uw organisatie. Daarnaast kunnen wij u helpen hoe u BiZ kunt gebruiken in uw adviesfunctie richting de klant.

Bekijk onze implementatie tips

Veelgestelde vragen

Hoe kan ons kantoor jaarrekeningen aanleveren? Hoe vraag ik een benchmarkrapport op via mijn pakket? Hoe maak ik mijn collega's enthousiast? En URA, wat is dat? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden.

 

Lees de veelgestelde vragen

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren